Peste 50% dintre angajatele noastre au hotarat sa vina la Paradiz in urma recomandarii unei prietene care lucra aici sau care a auzit ca in studioul nostru este mai bine. Bineinteles, fetele s-au interesat si din alte surse, asa cum este normal inainte de a aplica pentru un job. Avand in vedere faptul ca de imaginea noastra se leaga doar evenimente placute, au hotarat sa incerce.

women-talk

Stim ca videochatul este un domeniu care starneste controverse. Societatea romaneasca nu este inca suficient de deschisa pentru a accepta faptul ca, lucrand in videochat, iti poti schimba viata in bine. De aceea noi ne straduim, prin actiunile intreprinse de-a lungul timpului, sa dovedim ca o femeie isi poate pastra demnitatea atunci cand alege sa lucreze in domeniul videochatului. Astfel, facem doar promisiuni pe care le putem onora si respectam integritatea fiecarei femei.

In cadrul studioul nostru vei gasi mereu buna dispozitie si voie buna, intrucat ne selectam angajatele in functie de cateva criterii simple, precum seriozitatea si bunul simt. Stim ca sunt doar fete capabile in colectivul nostru, de aceea le incurajam sa-si continue studiile, pentru a-si cladi un drum frumos in viata, pe termen lung.

Pe ordinea de zi sunt incluse sedintele de relaxare, in spatiile speciale amenajate pentru angajatele noastre, totul desfasurandu-se in cadrul studioului. Ai posibilitatea de a te deconecta de la rutina zilnica prin sedinte de masaj, sauna sau solar.

Laughing.Women_

De asemenea, oricand ai placerea, poti opta sa-ti petreci pauzele si timpul liber alaturi de colegele tale, in clubul nostru privat. Aici au acces doar persoanele care fac parte din colectivul nostru, pentru a te simti cat mai in largul tau! Cafeaua, fructele, dulciurile si voia buna sunt din partea casei!

La Paradiz lucram impreuna cu angajatele noastre, nu unii impotriva celorlalti. Stim sa ne ascultam reciproc, luand in considerare sugestiile si parerile colegilor. Astfel luam de fiecare data cele mai bune decizii. Lucrand in mod civizilat si frumos, cream un climat de incredere si respect reciproc, care face din studioul Paradiz un loc placut pentru a lucra.

In cei 12 ani de activitate am reusit sa construim o echipa de oameni frumosi si pozitivi, care vin cu drag la serviciu si recomanda studioul cu incredere. Pentru buna lor vointa de a ne recomanda, ne aratam recunoasterea prin recompense motivante, asigurandu-le de faptul ca o sa ne pastram mereu standardele ridicate in privinta conditiilor de munca.

Daca ar fi sa rezumam ce inseamna o recomandare pentru noi, probabil ar consta intr-un sentiment placut, oferit de recunoasterea dedicarii cu care construim o echipa. De fiecare data cand telefonul suna si o fata ne spune ca vrea sa faca parte din colectivul Paradiz, avem confirmarea faptului ca suntem pe drumul cel bun!