Inainte de a aplica pentru un job, cu totii avem emotii. Cum o sa se desfasoare interviul de angajare, ce intrebari imi vor adresa, voi fi nevoita sa trec vreo proba de departajare? Acestea sunt, in general, dilemele unei persoane care doreste sa se angajeze in orice domeniu.

original

La Paradiz te invitam la o discutie relaxata la o cafea, nu la un interviu. Acesta se va desfasura intre tine si managerul studioului, la sediul nostru, intr-un cadru restrans, dar primitor. Nu iti cerem CV sau experienta. Poti pune orice intrebare doresti, indiferent daca ai mai lucrat in domeniu sau nu, pentru a fi informata despre ceea ce inseamna videochatul si modalitatea de lucru din studioul nostru. Iti punem la dispozitie date care confirma spusele noastre, pentru a avea siguranta transparentei totale.

Desi punem accent pe incredere si respect reciproc, te rugam sa ai un act de identitate la tine, pentru a confirma faptul ca ai 18 ani impliniti. Oferim o sansa oricarei fete care este determinata, media de varsta la Paradiz fiind intre 18 si 45 de ani. Este important ca tu sa te simti sexy si sa ai atitudinea potrivita!

Pentru a face parte din echipa noastra trebuie sa fii o persoana cu adevarat serioasa, care isi doreste sa lucreze si sa-si potenteze veniturile. De aceea nu exista probe de departajare. Chiar daca, spre exemplu, nu stii la fel de bine o limba straina precum viitoarele tale colege, noi investim in dezvoltarea ta constant.

women-in-cafe-break-from-shopping

In acest sens iti oferim cursuri de engleza si franceza, pentru a nu pierde din timpul tau online, cautand traduceri pe site-urile de specialitate. De asemenea, te ajutam sa ai castiguri foarte mari prin aparatura performanta pe care ti-o asiguram, sedinte foto-video si personalul specializat in training, suport tehnic, comunicare, managementul activitatii online etc.

La sfarsitul discutiei, te asiguram ca poti reveni cu un telefon daca, spre exemplu, ai o intrebare pe care ai uitat s-o adresezi. Ne poti oferi un raspuns cand consideri ca te-ai hotarat in privinta deciziei de a lucra sau nu cu noi, iar noi o vom respecta.

Daca esti decisa sa lucrezi cu noi, e necesar sa stii faptul ca lucram cu forme legale, conform legislatiei in vigoare. Insa, in contractul de angajare, nu este precizat faptul ca faci videochat. Acest lucru inseamna ca urmatorul angajator nu va sti faptul ca ai lucrat anterior in acest domeniu. Inca un motiv in plus pentru a scapa de griji si stres!

o-FRIENDS-facebook

Speram ca, dupa ce ai citit acest articol, ti-ai facut o idee despre modul in care vom avea prima noastra discutie. Pentru a fi fairplay, te rugam sa ne raspunzi la o intrebare! Stiind ca te-ai gandit la posibilitatea de a lucra ca model de videochat (de aceea esti acum pe site-ul nostru :p) sau, cel putin, ai curiozitati despre acest domeniu, ce anume te opreste sa ne contactezi?

Asteptam raspunsurile tale pe adresa de e-mail: office@paradiz.ro sau sub forma unui comentariu la acest articol.

Iti multumim anticipat!