Ce ofera Paradiz angajatelor, in afara de plata corecta si la timp?

Cel mai important este sprijinul acordat dezvoltarii modelului. De aceea punem accent pe training. Astfel, incepand de la consiliere, cursurile de limbi straine, ghidul de comportament in fata camerei si pana la traininguri nationale (exemplu: AWSummit) si internationale (Trainingul LiveJasmin de la Luxemburg), toate aceste forme de instruire te ajuta sa inveti lucruri de un real ajutor pentru a ajunge sa castigi foarte bine, intr-un timp cat mai scurt.

4mp-women-learning-image

De asemenea, Paradiz iti sustine ascensiunea spre un model de succes prin aparatura de ultima generatie pe care o punem la dispozitia modelelor, camere de lucru individuale, cu decoruri atent alese, care contribuie la crearea unei atmosfere primitoare.

Si pentru ca tot ceea ce facem centreaza confortul modelului in topul prioritatilor noastre, am construit spatii de relaxare (solar, sauna, masaj, un club privat), pentru ca fiecare fata sa vina la lucru cu drag.

Cum ajutam fetele care nu au experienta in videochat

Consideram ca un angajat merita sa primeasca sustinere pentru a-si imbunatati capacitatile de comunicare si a-si dezvolta aptitudinile, astfel incat Paradiz pune la dispozitia modelelor cursuri de engleza si franceza. In acest fel, ai posibilitatea de a-ti imbunatati cunostintele din cele doua limbi straine, iar un model nou primeste sugestii despre conversatiile din fata camerei.

o-women-talking-facebook

Pe site-urile de profil pe care vei lucra ca model la Paradiz, fotografiile sunt cartea ta de vizita. Decorul, costumatia si zambetul tau sunt accesoriile must-have pentru o sedinta foto care sa-ti asigure succesul. La Paradiz, avem angajate 3 domnisoare fotograf care se ocupa de imaginea ta pe site-uri prin fotografii profesionale, realizate la standarde de revista.

Noi iti punem la dispozitie un studio foto, articole de imbracaminte si accesorii, iar singura ta grija este sa fii cat mai happy. Pentru sedintele foto speciale, alegem decoruri de lux in hoteluri selecte sau in aer liber, toate costurile fiind acoperite de noi.

Este legala activitatea de videochat desfasurata la Paradiz?

E important sa stii ca videochatul este un job legal, iar activitatea desfasurata la Paradiz este in conformitate cu legea nr. 196/2003 si de completarile din legea nr. 496/2004 privind prevenirea si combaterea pornografiei din Romania. Pentru ca lucram in conditii de siguranta din punct de vedere legal, in studioul nostru vei fi angajata in baza unui contract de munca pe o perioada nedeterminata (poti renunta oricand cand doresti).

contract2

Alte beneficii ale angajatelor de la Paradiz

Un alt aspect important pentru noi il constituie deplasarea ta confortabila de la serviciu la domiciliu. In acest sens iti asiguram transport gratuit, pentru a nu-ti irosi timpul asteptand in statii.

Atunci cand alegi sa lucrezi in domeniul videochatului, confidentialitatea este extrem de importanta. De aceea ne selectam atent angajatele pe baza seriozitatii si a bunului simt. Ne mandrim cu faptul ca nu au existat incidente de aceasta natura, in studio mentinandu-se mereu o atmosfera degajata, dar respectuoasa. De asemenea, site-urile pe care vei lucra sunt banate in Romania, fiind aproape imposibil de accesat pentru o persoana fara cunostinte solide de IT.

woman-laughing-clear-skin-pv0812-623x290

In ceea ce priveste motivatia, punem accentul pe distractie si recompensarea colegelor care se disting prin implicare, seriozitate si reusite profesionale.

Paradiz este, astfel, un studio in care lucram cu drag si venim cu zambetul pe buze, avand parte de incurajare si satisfactii pentru efortul depus.