Este rusine sa faci videochat?

Foarte multe modele de videochat care sunt incepatoare in acest domeniu considera ca, practicand acest job, vor renunta la demnitate si isi vor incalca principiile. Acest lucru se datoreaza preconceptiilor implementate de o mare parte a societatii, care din necunoastere asociaza jobul de videochat cu ceva degradant. Nimic mai fals. Jobul de videochat este pentru acele femei care stiu sa se faca placute prin personalitatea lor, castigand mult mai multi bani decat o persoana care nu are abilitati de comunicare, cunostinte de limba engleza sau franceza si o cultura generala vasta. De aceea la Paradiz oferim consiliere modelelor noi si incurajam discutiile cu celelalte colege, pentru a depasi piedica psihologica de la inceput si a dobandi o incredere in tine de invidiat.

hot-woman-crash

Cum se castiga cei mai multi bani din videochat?

Ati auzit expresia: ,,Cei mai multi bani se fac cu capul, nu cu picioarele”? In videochat se aplica. O fata care stie sa abordeze un membru, stie putina psihologie sau se straduieste sa-si inteleaga membrii va avea mereu mai mult succes decat o alta care se axeaza strict pe latura erotica. Clientii de pe site-urile de videochat se logeaza si platesc modelele deoarece au o nevoie: de frumos, de atentie, de afectiune, de interactiune, de fantezie etc. Consideram ca o fata care stie sa se adapteze dupa fiecare membru in parte va avea mereu mai mult de castigat.

Piggy Bank

Pot sa renunt la videochat?

Da, evident. Paradiz isi desfasoara activitatea legal, asigurandu-ti un loc de munca sigur. Un contract de munca nu te obliga sa ramai in acest domeniu atunci cand tu nu-ti mai doresti, doar in cazul in care are prevazuta o anumita perioada de timp in care te angajezi sa lucrezi cu studioul. La Paradiz lucram doar cu contract de munca pe o perioada nedeterminata, la care poti renunta oricand.

free-woman

 

Cum ma pot feri de tepe in videochat?

Fiind informata. Documenteaza-te serios, pentru a invata din greselile altora, nu ale tale! Ia fiecare studio in parte, cauta informatii pe internet, de la prietene, din ziar, de peste tot. Mergi la interviu, discuta cu managerul si apoi compara ofertele. Care sunt cele mai credibile, cine imi va asigura un loc de munca sigur, decent, serios, fara pericole si tepe? Unde am cele mai multe sanse sa fiu pacalita? In care loc oferta nu este credibila? Exista asa-spusele bonusuri? Se ofera ele pe gratis sau ti se vor lua din alta parte pe parcurs? Ti se par credible ,,masinile de credite”? Daca iti raspunzi la aceste intrebari, cred ca ti-ai dat seama deja cum te poti feri de tepe.

free-woman-small

O documentare corecta te va tine la distanta de astfel de studiouri. Alege studioul care-ti ofera corectitudinea si castiga-ti singura banii. Ofertele exagerate sunt mereu un semn de intrebare, iar naivitatea se plateste… din banii tai.

Daca te-ai hotarat ca vrei sa incerci un job in domeniul videchatului, am o sugestie pentru tine: nu lasa pe maine. Noi suntem disponibili cu informatii 24/7.

Te asteptam si pe tine cu drag la studioul nostru pentru a-ti prezenta oferta de angajare! Ne bazam pe onestitate si transparenta si asteptam acelasi lucru si din partea ta. Toate informatiile oferite de studioul nostru pot fi verificate, cea din urma decizie fiind a ta. Intra in sectiunea contact si da-ne un telefon sau trimite-ne un e-mail cu numarul de telefon si numele tau, iar in cel mai scurt timp te vom contacta. 🙂

afis beneficii