Cand un an se termina, ne gandim la petrecerea de Revelion, la prietenii cu care vom celebra trecerea dintre ani, ce vom purta, unde ne coafam. Studioul nostru a mai adaugat un lucru de facut la party-ul dintre ani: maraton de fotografii cu sigla Pradiz! E scuza perfecta pentru a ne simti aproape si-n acest moment asteptat de toata lumea. Astfel, am organizat un concurs de fotografii, iar cele mai frumoase dintre ele vor fi premiate!

avion

In alta ordine de idei, noul an vine cu o revizuire a lucrurilor pe care le-am realizat in anul ce tocmai s-a-ncheiat, atat pe plan personal, cat si profesional. Pentru ca in fiecare an realizam ca ni s-au indeplinit mai multe dorinte decat ne-am propus la inceputul sau, ori ca planurile noastre s-au schimbat intre timp.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Chiar si asa, ne bucuram de fiecare realizare a studioului, dar si a fiecarei colege in parte. Pentru ca anul 2014 a insemnat pentru unele dintre noi unirea destinului cu alesul inimii, pentru altele pasirea in prima casa sau obtinerea unui lucru pe care ni l-am dorit cu ardoare.

Paradiz a reusit anul acesta  recorduri profesionale in domeniu. Am fost prezenti impreuna cu modelele noastre la cele mai importante meetinguri din lumea videochatului: evenimentul AdultWork Summit organizat la Predeal, la Mamaia si la trainingul organizat de LiveJasmin in Luxemburg. Am fost in excursii cu colegele noastre, am organizat concursuri, ne-am marit in fiecare luna echipa, am fost alaturi de fiecare fata care s-a casatorit sau si-a serbat ziua de nastere si am premiat seriozitate si implicarea cu lantisoare cu diamant, parfumuri etc.

_dsc3724

Cel mai mult insa ne mandrim cu faptul ca am reusit sa ne coordonam actiunile intreprinse in jurul unei viziuni: sa transformam Paradiz intr-un studio de videochat in care fiecare fata sa gaseasca respect, intelegere, corectitudine si multa, muuulltttaa distractie! 🙂

tumblr_lx2yx5gssn1qj3h7yo1_1280

Va multumim pentru ca ati avut incredere ca impreuna putem face lucruri minunate, dar si pentru feedback-urile si sugestiile acordate! Am invatam de la fiecare fata ca este intotdeauna loc de mai bine si fiecare parere merita luata in calcul. Ne straduim in fiecare zi sa va oferim cele mai bune conditii si sa va rasplatim increderea prin tot ceea ce facem pentru studio.

Nu in ultimul rand, felicitam fiecare colega care s-a implinit personal sau in cariera! Fiecare nota de 10 la bac, licenta sau disertatie ne-a inspirat sa construim, la randul nostru, un studio de nota 10!

Va promitem ca ne vom pastra standardele privind corectitudinea si-n 2015 si ca va vom incuraja si sustine sa reusiti in tot ce va propuneti! 🙂

banner lma