Decizia de a incepe sa lucrezi ca model in domeniul videochatului este una care va fi luata numai dupa o analiza amanuntita a tuturor particularitatilor pe care acest job le implica. Iar asta se intampla datorita faptului ca videochatul este un subiect extrem de complex, chiar daca din exterior poate parea cat se poate de simplu.

A reusi sa fii un bun model de videochat presupune, in primul rand, sa ai acel echilibru psihic vital cand vine vorba despre munca pe care o vei face. Pentru ca daca nu vei reusi sa fii echilibrata din acest punct de vedere, exista mari sanse sa cedezi mental. Acesta este principalul motiv pentru care exista persoane care au incercat, dar care dupa un timp mai lung sau mai scurt au renuntat, concluzia lor fiind ca job-ul de model „nu li se potriveste”.

Intr-un cuvant, echilibrul tau mental este extrem de important aici. Iar daca esti la inceput si nu ai deloc experienta in domeniu, la PARADIZ vei fi indrumata pas cu pas si ti se vor explica toate aceste detalii, astfel incat sa reusesti sa intelegi pe deplin ce inseamna cu adevarat sa fii model de videochat. Perceptia pe care o ai tu in legatura cu job-ul pe care il alegi este poate cel mai important factor care contribuie la reusita ta in domeniu. Atata timp cat tu vei fi multumita cu ceea ce faci si atata timp cat vei fi in armonie cu tine insati si cu tot ceea ce presupune job-ul tau, iti vei incepe fiecare zi de lucru cu zambetul pe buze, iar asta te va ajuta mai mult decat crezi.

Lucrand ca model de videochat vei intra intr-o lume online extrem de competitiva, iar cel mai bun mod de a reusi sa iesi in evidenta este sa fii tu insati! Asta este unul dintre secretele pe care le-au inteles fetele de la PARADIZ si este unul dintre motivele pentru care se pot mandri cu rezultate atat de spectaculoase! Ceea ce vei reusi sa transmiti va face diferenta intre a fi un model de top sau nu. Daca tu nu ai starea potrivita, daca tu nu te simti bine sa te afli acolo si daca tu nu esti impacata cu ceea ce alegi sa faci, nu vei reusi sa ajungi foarte departe. De ce? Pentru ca vei afisa un zambet fals, robotizat, pentru ca in permanenta te vei simti stingherita sau deranjata de tot ceea ce se intampla cu tine, iar asta se va „vedea”.

Un lucru foarte important de retinut este faptul ca cei cu care vei interactiona si a caror atentie vei vrea sa o atragi sunt persoane care se afla acolo din dorinta de comunicare, din dorinta de a se simti ascultati, intelesi, apreciati. Da, job-ul de model de videochat implica nuditate daca alegi sa faci asta! Insa de mentionat este faptul ca doar tu poti decide care sunt acele limite in care te vei simti confortabil. Nimeni nu iti va putea impune absolut nimic fara acordul tau! Asadar, totul sta in mainile tale din acest punct de vedere. Insa la fel de important de retinut este si faptul ca nuditatea asta despre care vorbim aici reprezinta doar o mica parte din ceea ce inseamna a fi model de videochat! In conditiile in care exista atat de multa nuditate (gratis!) la doar un click distanta, concluzia este una cat se poate de clara: nu nuditatea aduce insacarile uriase despre care ai tot auzit si la care visezi, ci capacitatea ta de a fi un bun entertainer!

Ce inseamna asta? Inseamna sa inveti sa comunici, sa fii un bun cunoscator al caracterelor umane si sa reusesti sa treci de acea bariera mentala pe care interactiunea online o presupune. Inseamna sa iti amintesti in permanenta ca de partea cealalta a ecranului se afla persoane cat se poate de reale si ca nu sunt doar niste nume pe un ecran si niste cifre, in consecinta.

Umanitatea devine o calitate din ce in ce mai greu de gasit in zilele astea, tocmai datorita acestei lumi online, din ce in ce mai artificiala, in care devine foarte usor sa nu mai fim constienti de emotiile si de trairile celorlalti.

Insa modelele de videochat de top de la PARADIZ au invatat sa isi aminteasca zi de zi ca nu lucreaza cu un computer, ci cu oameni! Iar asta le face sa se bucure de un real succes!

Pana data viitoare,

Lady Di