“Primavara incepe cu tine!”

Vorba poetului, nu-i asa? De cele mai multe ori „auzim” astfel de sintagme, dar oare le si „ascultam”? Diferenta dintre a auzi si a asculta ceva este uriasa si se reflecta asupra modului in care reactionam la tot ceea ce se intampla in viata de zi cu zi. Variantele sunt doua, fie doar „auzim” si trecem mai departe in stilul robotizat pe care il intalnim tot mai des in jurul nostru, fie chiar „ascultam”, ceea ce aduce dupa sine un alt grad de constientizare. Iar a actiona in mod constient face diferenta, pentru ca doar asa vom trai cu adevarat fiecare secunda din viata noastra.

Constientizarea asta despre care vorbim aici conteaza enorm si e cea care ne va face sa ne aplecam cat mai mult asupra propriei persoane, in primul rand. Da, totul incepe cu tine, schimbarea incepe cu tine! Asta e primavara despre care vorbim! Si nu e doar o alta vorba pe care doar sa o auzim, ci e o realitate pe care daca o incorporam asa cum se cuvine, viata noastra poate arata foarte diferit de ceea ce am crezut candva.

Modelele de videochat din Iasi de la PARADIZ se numara printre persoanele care chiar au inteles cum stau lucrurile. Iar asta datorita faptului ca natura job-ului este una atat de personala, incat au invatat sa isi concentreze atentia din ce in ce mai mult asupra propriei persoane. Si nu, nu este dovada de egoism! Este cea mai buna dovada de maturizare emotionala si de evolutie a oricarei femei. Nu vei putea niciodata oferi nimic celor din jur atata timp cat „paharul” tau nu e plin. Asadar, totul incepe cu tine!

Daca vrei sa faci performanta in domeniul videochatului, asta este unul dintre cele mai importante principii pe care va trebui sa le inteleaga un model profesionist. Si nu doar sa il inteleaga la nivel teoretic intelectual, ci si sa reuseasca sa-l puna in practica. Ce inseamna asta? Inseamna ca in momentul in care alegi sa lucrezi ca model de videochat vei observa cu usurinta ca felul in care ai grija de tine (si nu doar la nivel de aspect fizic, ci mai ales la nivel psihic) va avea un impact major asupra evolutiei tale, iar rezultatele pe care le vei avea vor fi din ce in ce mai spectaculoase.

In momentul in care tu te simti bine in propria piele, asta aduce cu sine si acea stare de multumire psihica, iar bucuria cu care vei veni la munca va ajunge si de partea cealalta a ecranului. Daca te-ai intrebat vreodata care e secretul suprem al modelelor de videochat din Iasi care ajung sa faca performanta in adevaratul sens al cuvantului, raspunsul sta in ceea ce reusesc ele sa transmita. Asta atrage si asta e ceea ce le face sa ajunga atat de sus. Motiv pentru care la PARADIZ echipa noastra de traineri pune foarte mare accent pe partea de constientizare.

A deveni un bun entertainer este un lucru care se poate invata, ca oricare altul. Pentru ca nu toate persoanele au abilitati innascute in aceasta privinta. Lucrurile difera de la caz la caz, insa ce trebuie sa intelegi este ca poti invata orice, atata timp cat iti propui sa o faci. Vei observa in timp ca starea ta de spirit conteaza extrem de mult in domeniul videochatului, iar atunci cand ajungi sa intelegi cum se leaga lucrurile, vei lua masurile necesare. Vei incepe sa ai din ce in ce mai multa grija de tine, lucru extrem de pozitiv atat in ceea ce priveste munca pe care o faci, dar si pentru viata ta de zi cu zi. Vei intelege ca cel mai important om din viata ta esti tu si iti vei canaliza energia in directia cea buna.

Poate ca asta este unul dintre cele mai importante „castiguri” pe care le are un model de videochat la final de zi. A invata sa te pretuiesti pe tine insati! Pe langa toate acele aspecte materiale, modelele de la PARADIZ au castigat batalia cea mai importanta, cea cu ele insele. Iar pentru noi, asta este un real motiv de satisfactie.

A putea urmari evolutia unui model si felul frumos in care a crescut… e de neegalat!

Iar daca si tu vrei sa traiesti altfel, fa primul pas si hai sa ne cunoastem!

Pana data viitoare,

Lady Di