Poate ca ati auzit de foarte multe ori aceasta expresie: PARADIZ  este “cel mai profesionist studio de videochat” din Iasi! Insa ce trebuie retinut este faptul ca nu ne-am acordat de la sine vointa aceasta titulatura, ci ca in spatele acestei sintagme sta unul dintre numeroasele trofeele cu care ne mandrim la ora actuala si care ne-a fost inmanat la scena deschisa, in cadrul unuia dintre cele mai renumite evenimente dedicate domeniului videochatului, si anume trofeul „Most professional studio” in urma participarii la AW Summit in 2019.

Si cum se face ca am reusit sa obtinem aceasta distinctie? Ca in oricare alt domeniu, pentru a putea excela ca studio si pentru a putea oferi conditii de munca dintre cele mai bune modelelor noastre de videochat, PARADIZ a pus in permanenta accent pe evolutie, pe inovatie si pe alinierea la cele mai inalte standarde actuale. Iar asta este ceea ce s-a intamplat in decursul celor aproape 18 ani de cand activam pe piata videochatului si in care am fost mereu la curent cu ultimele tendinte in domeniu si cu ultimele inovatii la nivel de tehnica.

Pentru a putea deveni un studio de videochat de succes in Iasi nu este suficient sa detii un spatiu in care sa iti desfasori activitatea si cateva elemente banale de tehnologie. Lucrurile sunt cu mult mai complexe de-atat, iar acel mit al „videochatului de apartament” nu mai are de mult ce cauta in discutie. Nu la acest nivel! Un studio de videochat profesionist va sti ca va trebui in permanenta sa se alinieze la cerintele din ce in ce mai avansate din domeniu, iar la PARADIZ ne putem mandri cu faptul ca am fost mereu in cautare de nou si ca nu ne-am plafonat la un anumit nivel considerat a fi „ok”. Am cautat mereu sa excelam, iar asta presupune efort si dedicare din partea intregii echipe care face posibila povestea noastra de succes.

Investitiile pe care le-am facut de-a lungul timpului nu s-au limitat doar la ceea ce inseamna tehnologie, ci s-au extins si asupra tuturor detaliilor legate de spatiu, de amenajare interioara, de redecorarea constanta, toate aceste aspecte contribuind la evolutia catre succes a modelelor noastre de videochat.  La PARADIZ am inteles de mult ca pentru a putea oferi calitate este esential ca tot ceea ce inseamna partea de tehnica sa fie aliniata cu ultimele tendinte in domeniu, insa pentru ca PARADIZ este „cu si despre oameni”, am pus mereu pe primul loc confortul si starea de satisfactie a modelelor noastre.

Si tocmai datorita acestei mentalitati am reusit ca in locatiile noastre sa oferim atat conditii de munca de top, cat si numeroase posibilitati de relaxare pentru intreaga echipa. Aici vei avea acces la o serie de facilitati precum sauna, solar, jacuzzi,  spatii generoase de lounge, dar, mai presus de toate, PARADIZ este singurul studio de videochat din Iasi (si din tara) care detine propriul sau club privat. Iar asta este inca unul dintre motivele care ne fac sa fim diferiti!

Am organizat de-a lungul timpului numeroase evenimente interne, pornind de la aniversarile zilelor de nastere ale colegelor noastre, la cele dedicate studioului si pana la cele clasice (Revelioane, Valentine’s Day, Ziua Femeii si oricare alta ocazie care a meritat a fi puna pe lista). Iar asta din dorinta de a crea un mediu cat mai familiar si mai cald, in care orice membru al echipei PARADIZ sa se simta cat mai special cu putinta.

Nimic din toate acestea nu ar fi posibil fara oamenii care ne sunt alaturi, ceea ce ne face sa fim cu adevarat mandri de tot ceea ce am reusit sa cladim impreuna. Si nu ne oprim aici, ci ne propunem sa devenim din ce in ce mai buni, pentru noi, pentru voi si pentru intreg domeniul videochatului din Iasi!

Da, experienta de model de videochat in PARADIZ este una extrem de speciala! Insa nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Vino sa ne cunosti si sa te convingi chiar tu!

Pana data viitoare,

Lady Di