Nu e jobul ideal. Este adevarat, este amuzant si ai parte de multe surprize placute, de complimente zilnic. Te schimbi ca si femeie. Te machiezi diferit, te imbraci si te aranjezi diferit. Intr-un cuvant, vezi lumea altfel.

a-beautiful_woman-1447985

O data ce faci acest job, inveti sa nu mai ridici degetul pentru a arata  spre altii cu usurinta cu care o faceai inainte. Recunosti ca nu esti perfecta, pentru ca in sinea ta nu te gandeai vreodata ca tocmai TU o sa faci videochat. Cu timpul, ,,videochat” devine ,,la serviciu”.  O stii si tu, o stiu si apropiatii. Si pana si ei, nu doar accepta ideea, dar nu li se mai pare nimic iesit din comun. Pentru ca videochatul nu mai  este demult o raritate. Nu mai este pentru ,,fetele usoare” pe care le vezi pe strada si poti sa juri ca fac videochat dupa modul in care vorbesc sau se imbraca. Dar este un job profitabil, in care poti castiga foarte multi bani fara sa fi terminat Facultatea sau sa ai diploma de Bac.

80608340

De la prima reactie pe care a avut-o acea persoana careia i-ai spus ca esti model de videochat, care se straduia sa te convinga de faptul ca nu si-a schimbat parerea despre tine si pana la prietena cea mai buna, care stie prin ce treci cu un job full time si 8 milioane, totul s-a schimbat. Ea iti zice uneori: ,,Nu-ti era mai usor cand erai model?” Si intr-adevar, uneori si tu te gandesti la asta. Stand in pat inainte de culcare, iti pui deseori intrebari: ,”Nu meritam sa am viata aia fara griji in continuare, cand eram model si ma descurcam si cu timpul si cu banii?”,”Merita sa las totul doar pentru a fi ,,cum crede lumea ca e mai bine?”

beautiful-woman-wondering-if-all-of-the-good-men-are-taken

O lume care nu te ajuta la greu, o lume care nu-ti da de mancare. Pentru ca asta e treaba ta, a fiecaruia. Fiindca nimeni nu e responsabil sa munceasca pentru tine. Si despre asta e vorba: sa faci ceva cu viata ta, sa-ti asumi responsabilitatea unui job care sa-ti ofere stabilitate financiara si independenta, sa muncesti ca sa razbesti in viata. Unii sunt doctorii, altii sunt notari, iar o alta parte, modele de videochat.

best-friends-fashion-style-blonde-favim.com-855873

Nu e un job pentru toti, este doar un job. O perioada, cativa ani, nu conteaza cat. Important este sa faci ceva pentru tine. Nu e o lume pentru cei slabi, o stim cu totii. Viata-i grea? Asa e, dar tu ce faci ca sa ti-o imbunatatesti? Videochatul nu e un job ideal, e doar un loc de munca pentru oamenii care nu au acceptat ,, nu se poate”  atunci cand a fost vorba de viata lor. Si ca fiecare om care munceste, merita respectat.