“Femeia este cea mai frumoasa pozie scrisa vreodata!”

Despre femei s-au spus multe de-a lungul timpului, insa aceasta este poate una dintre cele mai frumoase fraze inspirate de ele, femeile de pretutindeni.

Da, femeia merita sa fie pretuita si sarbatorita asa cum se cuvine! Iar asta in fiecare zi, nu doar in ziua de 8 Martie! Insa a avea o zi dedicata in care sa le sa ne reamintim cat de importante sunt ele pentru noi si sa le facem sa se simta cu adevarat apreciate este un lucru extrem de binevenit.

Intr-un domeniu cum este cel al videochatului totul se invarte in jurul femeii, fara dar si poate. Iar a reusi sa faci o femeie sa zambeasca este o adevarata arta! La PARADIZ noi stim cat de importanta este starea psihica a modelelor noastre de videochat din Iasi si mai stim ca asta va influenta in mod direct evolutia lor catre performanta si rezultatele pe care le vor obtine, in consecinta. Acesta este motivul pentru care am pus mereu mare pret pe toate acele aspecte legate de nivelul lor de multumire.

Un model care se va simti apreciat, respectat, sustinut si recompensat pentru eforturile sale este un model care va face performanta! Asa se face ca in data de 9 Martie am sarbatorit, inca o data, femeia! Si am facut-o in stilul caracteristic PARADIZ, printr-un eveniment pus la cale special pentru ele.

Petrecerea pe care am organizat-o pentru modelele noastre de videochat din Iasi a fost pregatita din timp, in cele mai mici detalii, pornind de la alegerea invitatilor din spatele pupitrului de DJ, a tortului si a sampaniilor si pana la cea a cadourilor pe care le-am oferit, la zi de sarbatoare. Iar pentru ca PARADIZ este singurul studio de videochat din Iasi (si din tara) care detine propriul sau club privat, totul s-a desfasurat „la noi acasa”!

Nimic nu a fost ales la intamplare, iar asta pentru ca le cunoastem atat de bine pe fiecare dintre ele si pentru ca stim deja ce isi doresc. S-au oferit cu aceasta ocazie si premiile pentru corectitudine si cele pentru performanta, pe care le pregatim modelelor noastre trimestrial si care le motiveaza ca si pe viitor sa straluceasca, din ce in ce mai mult.

Nu au lipsit cutiutele cu bijuterii Teilor, frumos ambalate si buchetele de flori in tonuri de primavara care au adus zambete de incantare pe fetele tuturor! Premierea s-a incheiat cu aparitia tortului si a sampaniei, iar startul petrecerii a fost dat cu stil de catre invitatul special al serii.

Alaturi de vechii nostri prieteni, Dj John Junior si Tony Q, de aceasta data surpriza a fost aparitia pe scena a lui Silviu Andrei, cel care a raspuns „prezent” invitatiei noastre de a sarbatori femeia impreuna cu noi, in PARADIZ. Lesne de imaginat ca intreaga petrecere a fost un adevarat succes, atmosfera de sarbatoare, veselia si entuziasmul fiind cuvintele cheie ale serii.

Va las pe voi sa va imaginati toate celelalte detalii, iar eu va mai spun doar ca pentru noi este o noua amintire de neuitat pe care o punem la loc de cinste in albumul PARADIZ!

Inca o data, la multi ani, voua, tututor femeilor de pretutindeni! Si un singur sfat, pe final: sa nu va fie frica sa fiti femei! Fiti mandre de asta si bucurati-va in fiecare zi!

Pana data viitoare,

Lady Di