„Au innebunit salcamii
Si tu vrei sa fiu cuminte…”

(Arhip Ciubotariu)

… Si nu doar salcamii. Au explodat in nuante pudrate si ciresii, teii, magnoliile. Vremea placuta ne imbie la rochite vaporoase, sandale si terase inverzite. E perioada aia minunata cand iti iau cu asalt Facebookul si Instagramul bujorii, crinii, lalelele (si rapita- mainstream, dar o iubim!). In curte sau in vaze- nu conteaza prea mult, cert e ca ori de cate ori deschid una din platformele amintite mai sus, ma lovesc de imagini superbe cu inflorescente pastelate. Si nu, nu ma plang absolut deloc! Doamne, parca si viata este mai frumoasa in asa zile calduroase de primavara!

Dupa mini-vacanta de 1 mai, cand pentru multe din noi a avut loc prima escapada de anul asta pe litoralul romanesc, urmeaza o perioada plina precum shaorma mancata la rasarit dupa o noapte plina de dans si muzica: calda si cu de toate.

Nici nu stiu cu ce sa incep, dar un lucru stiu cert: primavara asta (hmm, sa fie deja vara?) nu o sa stam prea mult acasa. Festivaluri, concerte, deschideri de cluburi si piscine, evenimente, toate promit sa ne faca sezonul asta plin si de neuitat. Doar ce va anunt, girls! Noptile vor fi mai lungi, iar zilele mai scurte. Primavara asta e asa cum ti-o faci tu!

Dat fiind ca in mai putin de o luna plecam in formatie completa la mare, la Mamaia, pentru decernarea AW AWARDS, am fi tentate sa o lasam mai moale cu plimbatul si distractiile. Dar incarcarea bateriilor e pentru lenesi, nu si pentru noi, albinutele de la Paradiz! Prin urmare, in mai putin de doua saptamani suntem asteptati la BUCHAREST SUMMIT, unde suntem nominalizati la nu mai putin de 2 categorii, care, una cate una ne fac cinste si ne confirma, inca o data, ca munca sustinuta aduce cu sine roade binemeritate. Vom concura alaturi de elita industriei printre finalisti la urmatoarele categorii: Romanian Cam Studio of The Year si Studio Model of The Year.

Deja obisnuiti cu evenimente de asemenea amploare si pentru ca am fost prezenti inca de la prima editie BUCHAREST SUMMIT in mijlocul actiunii, nu ne ramane decat sa numaram cu nerabdare zilele pana vom fi in drum spre capitala. Programul evenimentului se intinde pe 5 zile, incepand cu 21 mai si incheindu-se pe 25 mai cu o grandioasa gala de premiere.

 

BUCHAREST SUMMIT imbina perfect prilejul de a lua pulsul industriei, de a participa la sesiuni de comunicare si networking, de a fi la curent cu “tot ce misca” in domeniu, de la platforme pana la aparatura si ne gaseste pregatite pentru petrecerile fastuoase la care urmeaza sa fim prezente. Si pentru ca echipa de modele Paradiz se extinde de la un an la altul, noi, modele cu experienta in ale evenimentelor de genul, vom fi alaturi de fetele care au extins recent familia Paradiz si care au confirmat entuziasmate prezenta la Bucharest Summit. Avand in vedere amabilitatea si implicarea gazdelor noastre de la BUCHAREST SUMMIT, cu siguranta integrarea lor nu va prezenta nici o problema!

 

Au innebunit salcamii si noi, aparent, nu suntem deloc cuminti… ‘Cause we love to partyyyyyyy!