Va povesteam pe pagina noastra de Facebook despre o vizita importanta in cadrul studioului. Revenind cu detalii, suntem entuziasmati sa va impartasim natura evenimentului sustinut la Paradiz. Astfel, in premiera, love-virtual-relationship-e1434106071795reprezentantii CamContacts, unul dintre cele mai importante site-uri de videochat din lume si, totodata, pioner in domeniul entertainmentului online, au venit intr-o vizita oficiala la Paradiz. 

Suntem mandri ca am avut deosebita onoare de a fi preferati, fiind primul studio pe care il viziteaza. Totodata, acest eveniment este o confirmare a faptului ca ne facem treaba bine si ca inspiram seriozitate si incredere in vederea incheierii de parteneriate durabile. Pe aceasta cale dorim sa le multumim pentru efortul depus si pentru implicarea de care au dat dovada.

Motivul vizitei il constituie sustinerea unui seminar de prezentare in scopul incheierii unei colaborari, urmat de o sesiune de intrebari deschise. In urma seminarului, am aflat care sunt avantajele modelelor care lucreaza pe acest site, cum functioneaza CamContacts si principalul lor avantaj competitiv: CamContacts este site-ul numarul 1 pe piata de relatii virtuale.

Acest lucru este o confirmare a faptului ca videochatul este un domeniu in care cel mai important aspect il constituie stabilirea unei conexiuni emotionale intre model si utilizator. Asadar, am putea spune fara sa gresim ca videochatul este un domeniu care se aseamana cu site-urilor de dating online, principala diferenta fiind aceea ca legatura creata se pastreaza online, neexistand posibilitatea crearii de relatii in afara site-ului de streaming.

camcontacts-logo

De asemenea, multumita amabilitatii celor doi reprezentanti, am avut ocazia de a lua un interviu in exclusivitate. Noi le multumim inca o data si speram sa avem o colaborare frumoasa si de durata!

In curand vom publica pe blog interviul cu unul din managerii CamContacts. Ramaneti cu noi pentru mai multe detalii.