Va spun un secret! In cele doua sedii Paradiz din Iasi, dar si in cel din Bucuresti, este mare agitatie. Vine, vine!!! Dar oare cine vine?

Ei bine, va spun doar ca nu este vorba despre Mos Craciun, nici macar Mos Nicolae, desi e pe aproape. V-ati prins! Petrecerea aniversara Paradiz ne bate la usa! Mai exact, numai azi nu-i maine. Si sunt aaaatea de pregatit! Cazare pentru artisti, barmani, discursuri, invitatii, pregatire premii. Iar dupa toata tevatura asta, mai urmeaza: Cu ce te imbraci? Cum iti faci parul? La salon sau acasa? Ei bine, asa e cand te mariti cu jobul tau.

Incercand sa iau o gura de cafea, in loc de aer proaspat, recitesc impreuna cu colegele ordinea de zi pentru fastuoasa petrecere. De la un punct anume incerc sa ma sustrag de la discutii pentru ca, ce sa vezi, eu am un secret care asa trebuie sa ramana pana in seara cea mare.

La petrecerea “15 ani de Paradiz” de joi, 30 noiembrie avem un invitat foooarte special, dar foarte misterios, care a vrut asa sa ramana pana in ultimul moment. Spun doar ca sigur va place cel putin o piesa de a lui (desi cred ca sunt mai multe, indiferent ce gen muzical asculti), dar si stilul lui. Ce sa mai, e un fel de Cupidon!

Si cum noi nu suntem egoiste, bineinteles ca vom avea si alti invitati la party! Printre ei se numara si 15 norocoase care incepand de azi intra in competitia directa pentru iPhone 8.  Da, ati citit bine. Din miile de inscrise in concursul aniversar “15 ani de Paradiz”, am extras 15 fete care nu doar vor avea sansa sa castige minunatul telefon si sa ne fie colege de distractie la petrecere si concertul din cadrul acesteia, dar vor primi garantat un premiu doar pentru ca vin la noi. Asadar, fetelor, verificati-va telefoanele in seara asta! Este posibil ca si tu sa vii la noi direct pentru iPhone!

Nu va mai spun entuziasmul cu care asteptam acest moment!