Sunt de parere ca un loc de munca in domeniul videochatului trebuie privit ca orice alt job, din mai multe motive:

– existenta unei ordini interioare te ajuta sa ai rezultate in munca pe care o depui

– respectarea celorlalti colegi este importanta daca vrei sa lucrezi intr-un colectiv civilizat

– daca nu iei in serios acest job si prin urmare nu te implici, tratandu-l ca pe un pont de doua saptamani in care-ti ies niste bani, acest lucru se va reflecta in incasarile tale

fashion-pr-office-hollywood

Dar sa vorbim putin despre avantajele extra pe care ti le ofera un job in domeniul videochatului, si aici trebuie sa precizez faptul ca vorbim in numele studioului nostru, nestiind cum vad si se organizeaza alte studiouri.

In primul rand, la Paradiz, personalul auxiliar (admini, fotografi, profesoara de limbi straine, consilier, manager etc.) lucreaza cu si in beneficiul modelului. De ce? Pentru ca este cea mai importanta persoana din cadrul studioului, iar noi ne punem experienta, cunostintinele si oferim dotarile pentru ca tu sa progresezi. Si cand zic progres, nu ma refer doar la incasari. Evoluezi ca om intr-un colectiv cu aceleasi preocupari ca si tine, inveti sa lucrezi in echipa, te dezvolti ca persoana intr-un cuvant. Si cred ca asta ne diferentiaza. Noi tratam modelul ca pe o persoana, nu ca pe-un obiect de produs bani.

office-work-small (1)

Lucram relaxat. Daca ai avut ocazia sa vii la o petrecere de-a noastra sau chiar intr-o zi normala de lucru, cu siguranta ai vazut ca suntem niste oameni deschisi, intelegatori si ancorati in realitate. Munca cu biciul pe oameni creeaza cel mult niste angajati plictisiti, care abia asteapta sa plece acasa.

woman-with-laptop2

Lucrezi pentru tine, cu ajutorul nostru. Am auzit ideea conform careia atunci cand lucrezi la un studio nu faci decat sa dai o parte din incasarile tale patronului, in loc sa-i tii pe toti pentru tine.

Daca ai toate cunostintele necesare, experienta in domeniu, aparatura de ultima generatie, decor, lumini, suport tehnic si reusesti sa lucrezi echilibrat de una singura, fara sa fii distrasa de nimeni si nimic, atunci e ok sa lucrezi de acasa. Noi oferim toate acestea intr-un studio, plus o parere, o vorba buna, posibilitatea de-a merge la un seminar in tara sau chiar in afara tarii si este normal ca procentul sa nu fie 100% al tau. Dar ne mandrim cu faptul ca oferim mereu plata corecta, mereu la timp (sau chiar mai devreme) si un comision crescator, in functie de incasari, pe care-l discutam cu drag la o cafea, la sediul nostru.

home-office1

Investim in tine. Stiu ca exista si locuri de munca in care acest lucru nu se intampla, dar pentru noi, progresul tau este grija noastra numarul 1, din ziua in care ai pasit in studio si pana cand iti schimbi optiunile. De ce? Pentru ca nimeni nu s-a nascut model de videochat. Cu totii invatam treptat. Daca nu ai experienta, o luam de la teoria chibritului daca e nevoie si pana unde consideri ca esti suficient de informata. Iti explicam cum lucram noi, de ce lucram asa si-ti oferim sfaturi pentru a evolua si implicit, pentru a te adapta la noul loc de munca.

women-shopping

Posibilitatea de a lucra cand vrei tu. Daca ai probleme cu trezitul dimineata si ti-e mai comod sa lucrezi dupa-amiaza, esti libera sa-ti programezi turele in acest fel. Ti le treci singura, poti lucra si in weekend daca in timpul saptamanii ai un alt job/facultate/scoala. Iti faci singura programul, iti treci singura turele, ti le stergi singura daca afli ca vei avea alte planuri in ziua respectiva. Cat timp dureaza o tura? Opt ore, in care este indicat sa ai minim 6 ore online.

vq27zs9z41jzaxsx2ur

Desi nu ne-a stat niciodata in caracter sa aruncam cu sume, banii constituie una din principalele motive pentru care un job in domeniul videochatului este de preferat comparativ cu altele mult mai prost platite.

woman-shopping-online-from-home-on-her-laptop-computer2

Cosmetizarea adevarului si minciunile sfruntate nu au reprezentat niciodata maniera noastra de a ne promova. Desi avem 12 ani de experienta in domeniul videochatului, suntem de parere ca orice poate fi perfectionat, iar noi invatam zi de zi sa devenim mai buni. Sugestiile voastre sunt mereu mai mult decat binevenite. De aceea am dori sa stim ce asteptari aveti voi de la un studio de videochat?