Cati dintre noi nu ne amintim cu melancolie de anii in care asteptam cu nerabdare “vacanta de vara”? In care numaram zilele ramase pana la finalul sesiunii de examene? In care energia devenea din ce in ce mai debordanta, cu cat ne apropiam mai mult de acel moment „Tzero”? Cu siguranta ati trecut prin asta! Iar cand aceasta etapa a vietii se incheie si intram inevitabil in campul muncii, de ce simtim ca lucrurile isi pierd farmecul?

Ne regasim brusc intr-un iures al programului fix, in rutina luni-vineri, in proverbialul 9 to 5. Iar “vacanta de vara” devine un vis tot mai indepartat. Trist, dar in cele mai multe cazuri este adevarat. Deadline-uri, stres, ore suplimentare, epuizare si sindromul “not another Monday”…

Vestea buna este ca nu “trebuie” sa fie neaparat asa! Ca sunt optiuni, ca nu “trebuie” sa te inscrii la maraton pe rotita hamsterului. Iar un job de model la videochat iti ofera o alta viziune. O cale de scapare din capcana si o libertate pe care o vei pretui din ce in ce mai mult.

De ce? Pentru ca aici nu actionam robotic. Aici iti vei putea organiza orarul in functie de preferintele tale, vei putea alege dintre cele trei ture de munca pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Si mi se pare esential!

Suntem oameni diferiti, unora dintre noi ne place sa ne trezim dimineata la prima ora si suntem cei mai activi in aceasta parte a zilei. Insa nu este valabil pentru toti. Iar acest loc de munca este conceput in asa fel incat sa iti respecte personalitatea. Daca nu iti place ca alarma de dimineata sa te dea jos din pat fortat, iar butonul de “snooze” deja ti s-a lipit de degete, poti opta sa lucrezi in tura de dupa-amiaza, astfel incat sa iti poti acorda timpul necesar pentru a-ti incepe ziua exact asa cum iti doresti tu. Iar daca esti si tu “a night owl”, poti fi la fel de productiva in tura de noapte.

Iti vei putea organiza turele de munca dupa preferintele tale, astfel incat sa iti alegi zilele libere in functie de planurile pe care le ai. Si stii ce este si mai frumos? Faptul ca in felul acesta iti vei putea stabili mult visatul city break exact atunci cand simti nevoia de o pauza. Nu vei mai fi nevoita sa il tot amani si sa “ceri” zile libere in completarea weekend-ului pentru a putea avea, in sfarsit, parte de acea mica escapada binemeritata.  Libertatea de a te organiza va fi in mainile tale!

Si pentru ca tot vorbim de city break, sa recunoastem: cu totii ne dorim asta, insa de multe ori ne vedem nevoiti sa taiem de pe lista de cheltuieli micile placeri, oricat de necesare ne-ar fi.

Diferenta este ca in momentul in care ai un job ca model la videochat, nu vei mai fi nevoita sa faci aceste compromisuri. Da, se speculeaza mult in ceea ce priveste veniturile modelelor, iar eu nu voi dezvalui misterul cu cifre exacte, insa tot ceea ce pot sa spun este faptul ca, in mod real, incasarile sunt cu totul diferite, mult peste un fluturas de salariu minim pe economie.

Iar asta inseamna libertate! Libertatea de a fi tu insati, libertatea de miscare si de organizare, confortul psihic de a sti ca nu esti prinsa in capcana!

Priceless! Tu ce crezi?

 

LadyDi