Plecarea dintr-o companie este adesea vazuta negativ, fiind considerata un motiv de nemultumire a angajatului fata de firma. In cadrul videochatului, de cele mai multe ori, lucrurile stau diferit. La Paradiz, noi consideram incursiunea in lumea videochatului ca fiind un punct de pornire in viata de adult, plina de realizari pe plan personal si profesional. Poate suna usor paradoxal, insa explicatia sta in modul in care noi privim evolutia fetelor care ne calca pragul.

In primul rand, videochatul este deseori o alegere a persoanelor aflate la inceput de drum, care sunt la facultate sau intr-un moment al vietii in care lucrurile nu sunt tocmai roz pe plan financiar. Astfel, fetele se orienteaza catre un studio care sa le ajute sa se stabilizeze si sa le ofere echilibrul mult dorit. Asa cum v-am povestit si cu alte ocazii, in studioul nostru au venit multe fete care nu aveau posibilitati sa urmeze o facultate, sa-si deschida un business sau sa faca o achizitie importanta, cum este cumpararea unei masini sau a unei case.

Ce-i drept, multe dintre ele au ajuns aici pline de temeri si prejudecati. Aveau impresia ca sunt intr-un moment de compromis, in care cumva renunta la principiile morale pentru a-si indeplini un vis. Insa au descoperit in cadrul studioului nostru ca videochatul nu te lasa fara demnitate si nici nu ai vreun motiv sa-ti fie rusine de ceea ce faci. Si asta deoarece esti libera sa faci ceea ce-ti doresti, neimpunandu-ti-se limite sau lucruri pe care nu le poti accepta.

Mai mult decat atat, ajunse in Paradiz au descoperit ca exista o diferenta enorma intre site-urile pornografice si cele de videochat, cele din urma fiind alegerea membrilor care vor sa lege relatii virtuale mutual benefice cu fetele si care sunt interesati si de latura emotionala a acestei conexiuni. 
Prin urmare, ca model nu te simti ,,folosita” si nu iti ,,vinzi corpul pentru bani”, ci te poti exprima asa cum iti doresti, iar castigul nu este doar financiar, ci si uman. Pentru ca iti largesti orizonturile, cunosti oameni noi, experimentezi culturi si prietenii, pe care in mod obisnuit ti-ar fi foarte greu sa le cunosti, aflandu-te in celalalt capat al globului, in raport cu persoanele care se logheaza pe site-urile de videochat.

Incursiunea aceasta dureaza diferit de la un model la altul si, implicit, de la un caz la altul. Pentru unele fetele, jobul de model de videochat dureaza pe tot parcursul facultatii. Ca mai apoi sa-si gaseasca un job in domeniul in care s-au specializat si sa paraseasca echipa Paradiz.

Pentru altele reprezinta un drum mai lung, intrucat isi doresc sa-si achizitioneze un bun important, cum este casa, fara sa astepte 30 de ani ca sa achite ratele, cum se intampla in mod obisnuit. Asadar, aceastea petrec in medie intre 3 si 6 ani in studioul nostru. Timp in care, unele dintre ele, nemaifiind la inceput de drum, se impart intre jobul din care fac cariera, dar care nu le asigura veniturile necesare achitarii unei locuinte si chat, care vine cu avantajul unui suport financiar greu de realizat in alte domenii.

In ultima categorie intra punctele extreme, fetele care fac din videochat o cariera, care nu se jeneaza cu ceea ce fac si ceea ce sunt si capata suficienta incredere in ele incat sa-si asume acest job si sa se bucure de succesul care il implica si modelele de o luna, care fie ,,incearca”, sa vada daca se pot adapta in acest domeniu sau au de acoperit o cheltuiala imediata.

Oricum ar sta situatia, noi le primim pe fiecare dintre ele cu ganduri bune si deschidere, asigurandu-le ca in cadrul studioului Paradiz vor fi tratate corect, cu respect si in deplina legalitate. Nu in ultimul rand, le oferim garantia legala a faptului ca au libertate totala in alegeri, mai ales in cea de a pleca oricand doresc, conform Codului Muncii.Asadar, fetele care parasesc Paradizul pleaca cel mai adesea in casa pe care si-o doresc sau la jobul mult visat. Iar noi ne intalnim mai apoi cu ele la banca, la spital, in statiuni turistice sau in complexe comerciale si ne mandrim ca am oferit societatii oameni capabili si muncitori, care au gasit o cale sa isi transforme visul in realitate alaturi de noi. Si ne bucuram sa stim ca am fost o etapa frumoasa in dezvoltarea lor ca oameni si ca viitori profesionisti, care au obtinut un sprijin atunci cand aveau nevoie sa prinda aripi!