Camera de lucru este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a avea succes in domeniul videochatului. Aici iti desfasori activitatea, prin urmare trebuie sa reflecte standardele tale din fata camerei. Imaginea conteaza, imaginea vinde.

De aceea, ca model de videochat, stii sau vei invata cum sa-ti folosesti imaginea in folosul tau, pentru a avea cele mai bune rezultate. Un studio care se implica in evolutia ta iti va oferi consiliere de imagine: sprijin in adoptarea unui stil care sa te avantajeze si in care sa te simti bine in fata camerei, sfaturi privind felul in care te poti aranja, astfel incat sa cuceresti inimile membrilor si sa ai castiguri demne de un model de top.

camera 2

Intrucat la Paradiz lucram intr-un mod profesionist si productiv, ne-am pus experienta in sprijinul muncii de decorare si in alegerea echipamentului potrivit. Am pornit de la lucrurile importante pentru tine: nevoia de relaxare, de confort si spatiu. In consecinta, camerele trebuiau construite astfel incat sa te poti misca in voie si sa te simti cat mai bine in cele 6 ore petrecute in fata camerei. Astfel, am construit camere spatioase, am ales sa montam in fiecare incapere paturi cu saltele confortabile, din grija pentru sanatatea si confortul tau.

Urmatorul pas a constat in decorarea camerelor de lucru, unde am ales sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, apeland cu incredere la creativitatea designerilor de interioare. Rezultatele? Pe masura! Intelegand nevoile de lucru, acestia au ales o paleta de culori calde si placute pentru vopsirea peretilor, astfel incat sa nu-ti obosesti ochii.

Pentru amenajarea camerelor au folosit obiecte decorative (lustre, masute de toaleta, dulapioare cochete, aranjamente florale etc.), care sa se potriveasca si sa creeze cele mai adecvate contraste si combinatii cu restul elementelor din camera: mobilierului, designul echipamentelor, culoarea asternuturilor.

camera 3

Pe lista noastra de prioritati s-a aflat si alegerea sistemelor de lumini. Este un detaliu extrem de important, intrucat imbinarea corecta a tipului si locului corpurilor de iluminat dintr-o camera (neone, umbrele, lustre) creeaza impresia de lumina naturala in fata camerei. Ceea ce este in avantajul tau, intrucat te ajuta sa fii cat mai frumoasa in mediul online.

In final, am amenajat 18 spatii de lucru cu personalitate. Fiecare camera are un design aparte si este dotata cu echipamente de cea mai buna calitate. Aceste aspecte sunt de un real ajutor pentru tine ca model, intrucat o camera cocheta va fi mereu apreciata de utilizatorii site-urilor. Mai mult decat atat, un spatiu elegant se potriveste perfect cu imaginea glamour si rafinata, pe care o prezinti in fata admiratorilor tai.

Daca vrei sa faci parte din colectivul nostru, te asiguram de faptul ca la Paradiz vei gasi mereu curatenie si iti vei putea alege camera de lucru dorita in momentul sosirii la tura. Toata lumea este egala, prin urmare camerele nu sunt preferentiale si nu exista discutii de genul: ,,Asta e camera mea, lucrez doar eu in ea. Tinem la confortul tau si ne straduim ca fiecare fata care lucreaza in studioul nostru sa se simta ca o printesa-n propriul castfel, indiferent de camera aleasa.

Daca iti doresti sa ne vizitezi, te asteptam cu drag sa te convingi de conditiile prezentate!