Decizii, decizii, decizii…

Ne izbim de ele la fiecare pas, nu-i asa? Indiferent ca suntem constienti de asta sau nu, intreaga noastra viata este dictata de fiecare alegere pe care o facem, de la cele mai mici, legate de rutina noastra zilnica si pana la cele mai mari, pe care trebuie sa le luam in anumite momente cheie. Iar printre cele mari se numara si alegerea studiilor pe care le vom urma si concomitent acestei alegeri (sau ulterior ei), cea legata de locul de munca pe care il vom avea.

Mare parte dintre persoanele care decid sa-si inceapa studiile la una dintre numeroasele facultati din orasul Iasi se regasesc, cu aceasta ocazie, si in fata momentului in care incep sa isi caute un loc de munca. Iar atunci cand esti studenta si iti doresti sa ai parte si de acea independenta financiara atat de importanta, job-ul de model de videochat devine o alegere extrem de potrivita. De ce?

Din mai multe considerente, nu doar cel financiar. Da, cu siguranta asta este principalul motiv pentru care vei dori sa devii model de videochat in Iasi, insa trebuie retinut faptul ca avantajele pe care le vei avea odata ce ai pornit pe acest drum sunt multiple. Pe langa faptul ca vei reusi sa iti asiguri un confort sporit (si nu vei fi nevoita sa stai la camin, sa imparti aceeasi camera cu alte cateva persoane straine, ci iti vei putea permite sa iti platesti chiria de una singura, iar facturile nu vor fi un factor de stres pentru tine), vei avea posibilitatea sa iti alegi programul de munca in functie de preferintele tale si de celelalte responsabilitati care vin la pachet cu noul tau statut de studenta.

In felul acesta vei reusi sa acorzi atentia cuvenita ambelor aspecte (atat job-ului, cat si studiilor), astfel incat sa nu simti ca trebuie sa faci diverse compromisuri si sacrificii fie pe de o parte, fie pe cealalta.

Alegand job-ul de model de videochat la PARADIZ vei fi integrata intr-o echipa frumoasa, in care colegele tale vor impartasi acelasi tip de experienta ca si tine, ceea ce va face ca relatiile de prietenie dintre voi sa se sudeze cu usurinta. Nu te vei simti straina intr-un mediu nou si ostil, ci vei simti ca faci parte dintr-o familie in care vei fi sustinuta sa cresti, pas cu pas.

Vei participa alaturi de colegele tale de la PARADIZ la numeroase evenimente dedicate domeniului de videochat (organizate atat in tara, cat si in strainatate), ceea ce te va ajuta sa intelegi pe deplin cam care este nivelul de seriozitate cu care este tratat acest job si vei reusi astfel sa fii mandra de ceea ce faci.

Si tot alaturi de noi vei merge si in vacante in locuri pe care poate doar ti le-ai imaginat pana acum, iar stilul tau de viata se va imbunatati de la o zi la alta. Vei invata sa ai din ce in ce mai multa grija de tine ca om, vei invata ca atat aspectul fizic si felul in care te prezinti este important, dar si cel mental si intelectual conteaza enorm in acest domeniu. Cu ajutorul echipei de traineri de la PARADIZ te vei descoperi pe tine ca femeie si vei afla care sunt acele trasaturi de unicitate pe care le poti fructifica atat la job, cat si in viata ta de zi cu zi.

Vei observa in timp ca a fi model de videochat de top presupune dezvoltarea unor abilitati de comunicare excelente, o cultura generala pe masura si o capacitate sporita de a utiliza cel putin o limba straina, iar eforturile pe care le vei depune in aceasta directie te vor ajuta si te vor modela pe tine ca om, nu doar in calitatea ta de entertainer.

Odata ce ai pornit pe acest drum, ai dat startul evolutiei tale personale, iar asta este de nepretuit!  Job-ul de model de videochat este unul care te va „obliga” cumva sa te apleci asupra propriei persoane,  lucru atat de frumos! Numai asa vei reusi sa descoperi cu adevarat cine esti tu ca om si care sunt lucrurile de care esti capabila. Independenta asta financiara care vine la pachet cu job-ul de model de videochat este si cea care te va face sa ai incredere in tine si in fortele proprii, te va face sa ai o anume demnitate in fata celor din jur, constienta fiind de faptul ca „nu ai nevoie de nimic” de la ei, iar asta inseamna de fapt libertate.

Pana data viitoare,

Lady Di