Odata ce ai pasit in fascinanta lume a videochatului, cu siguranta ti-ai stabilit o serie de obiective pe care iti doresti sa le bifezi cu succes, acestea devenind principalul motor al ambitiei tale de a reusi. Iar pentru ca lucrurile sa capete si mai mult sens, fiecare tel stabilit va veni la pachet si cu un anumit termen limita.

Pana la anul, vreau sa-mi cumpar casa si masina!

Insa pentru ca vorbim despre un domeniu de activitate atat de personal, nu vei putea preconiza cu exactitate cand si in ce conditii iti vei putea intocmi o noua lista de dorinte. Totul depinde de ceea ce iti propui, de cat de marete sunt visurile tale si de cat de determinata vei fi in a duce lucrurile la bun sfarsit.

Asadar, cat timp vei lucra ca model de videochat in Iasi?

Cel mai adesea, raspunsul la aceasta intrebare este legat de momentul finalizarii studiilor pentru modelele care aleg acest job pe durata facultatii, parerea general valabila in acest caz fiind aceea ca job-ul de model de videochat este doar o etapa, care va lua sfarsit odata cu absolvirea. Insa chiar si asa, asta inseamna ca pentru o anumita perioada de timp, vei face parte din aceasta lume. Iar a sti cum sa faci performanta este o arta! Si nu doar in domeniul videochatului, ci si in general, indiferent ce anume alegi sa faci. Altfel, te poti regasi in situatia in care vei fi mereu nemultumita si vei cauta fel si fel de variante, osciland in permanenta intre intre diverse locuri de munca, cu senzatia ca „niciunul nu ti se potriveste” si ca „nu se merita”. Dar daca vrei „sa se merite”, atunci va fi necesar sa depui eforturile aferente scopului pe care ti-l propui.

Cand vorbim despre videochat, a invata cum sa lucrezi in mod eficient implica o serie de factori, pornind de la felul in care iti vei respecta  programul de munca si pana la stabilirea clara a stilului pe care il vei aborda in munca online efectiva. Iar aici intervine rolul vital al echipei de traineri de la PARADIZ din Iasi! Nimeni nu se naste invatat, de aceea vei avea nevoie de o echipa de profesionisti, cu experienta vasta in domeniu, care sa te sustina pas cu pas in evolutia ta.

Fiecare model de videochat este diferit, fiecare personalitate este diferita, iar asta inseamna ca fiecare va avea un stil de munca diferit. Si exact asa cum oamenii nu pot fi comparati unii cu ceilalti, tot asa nici modelele de videochat nu pot fi incadrate in sabloane, autenticitatea fiind poate una dintre cele mai valoroase calitati pe care un model profesionist de la PARADIZ va invata sa le cultive cu mare atentie.

Iar pentru a reusi sa-ti descoperi stilul propriu este foarte important sa fii la curent cu tot ceea ce inseamna regulile site-ului pe care alegi sa lucrezi. Vei vedea ca fiecare dintre ele are propriul specific, chiar daca la nivel global se pot identifica o serie de particularitati general valabile. Insa doar studiind indeaproape toate aceste detalii vei putea sa decizi ce ti se potriveste cel mai bine. Iar atata timp cat tu iti vei gasi acel echilibru interior si te vei simti impacata cu tot ce presupune munca ta (pentru ca numai tu poti hotari care iti sunt limitele si asteptarile si care este acel nivel optim al balantei intre ceea ce oferi si ceea ce vei primi in schimb), vei avea parte de o experienta frumoasa si de o evolutie cat mai spectaculoasa.

Nu iti vei privi job-ul ca pe o corvoada, nu vei renunta dupa prima saptamana de munca si nici atunci cand ai avut „o zi proasta”, ci vei sti ca totul este un proces si ca atata timp cat nu vei uita pentru ce te afli acolo, vei reusi fara indoiala sa iti atingi obiectivele. Iar la final, cand va veni acea zi in care vei decide sa pui punct aceste etape din viata ta, vei putea hotari pentru tine insati daca s-a meritat sau nu!

Pana data viitoare,

Lady Di