An dupa an echipa Paradiz aduna in palmares nominalizari si premii care ne aduc aminte ca munca grea aduce si o dulce rasplata. Iar la noi vara se numara roadele.

Dupa programul incarcat din ultimele doua luni, in care am fost rand pe rand la Bucharest Summit si AW Summit Mamaia, acum vine randul Lalexpo, mai exact Latin America Adult Business Awards, sa ne nominalizeze nu la una, nu la doua, ci la trei categorii!

Lalexpo este o gala de decernare a premiilor in industria divertismentului pentru adulti care se afla la a doua editie si are loc in Cartagena, Columbia. Asadar, nu putem decat sa ne mandrim de sonoritatea pe care brandul Paradiz o are peste hotare!

Categoriile la care am fost nominalizati sunt: Cel mai bun studio european, cel mai bun studio romanesc si cel mai bun studio international.

Suntem flatati dar si constienti ca meritam fiecare din aceste nominalizari, deoarece munca pe care o depunem pentru a fi mereu printre cei mai buni este una titanica. Dar stim ca merita!

Acum tot ce ne dorim este ca lucruruile sa nu se opreasca aici! Mai exact, vrem sa castigam pe merit, ca de fiecare data.

Deci, daca si tu consideri ca trebuie sa castigam, pe asteptam cu un vot de incredere aici!