Despre secretul succesului modelelor de videochat de top de la PARADIZ din Iasi am tot discutat in cateva dintre articolele anterioare, tocmai din dorinta de a va aduce cat mai aproape de ceea ce se intampla in lumea noastra si de a va oferi o imagine cat mai detaliata a viziunii noastre.

Insa un aspect care trebuie mentionat este acela ca in PARADIZ lucrurile sunt mereu in miscare, ca evolutia este un proces cu ramificatii complexe si care implica in mod automat inovatie. Indiferent de nivelul de profesionalism la care ai ajuns, intotdeauna va exista inca o treapta de urcat, inca un pas de facut in directia excelentei. Iar acest lucru este valabil in orice domeniu, inclusiv in cel al videochatului. Plafonarea nu trebuie sa existe in vocabularul nimanui, atata timp cat se doreste atingerea unui nivel de performanta din ce in ce mai ridicat.

Asta este motivul pentru care la PARADIZ Iasi dorinta de a progresa este factorul principal in luarea oricaror decizii. Videochatul poate fi un domeniu extrem de creativ, prin urmare a te limita la varianta clasica de lucru, in care sa oferi modelelor doar „strictul necesar” este o mentalitate cat se poate de ingusta si care nu te va propulsa niciodata pe culmile succesului la care visam cu totii.

PARADIZ este cu si despre oameni, iar asta ne face sa punem pe primul loc nevoile modelelor noastre de videochat din Iasi si sa le oferim o sansa reala de a-si indeplini toate visurile si de a avea parte de o experienta cat se poate de originala, care sa le starneasca interesul, sa le provoace si sa le bucure in acelasi timp. Daca plafonarea la nivel de management este un mare factor de risc, la fel de grave sunt lucrurile si la nivel individual. Un model care va intra pe un fagas extrem de repetitiv al stilului sau de munca, inevitabil va atinge acel sindrom al uzurii psihice, in care randamentul scade exponential.

Insa la PARADIZ lucrurile stau diferit. Asa se face ca ultima surpriza pe care am pus-o la punct pentru modelele noastre de videochat este propriul nostru Studio Green Screen. Mica noastra noua magie!

Pentru cei care nu stiu foarte multe detalii despre aceasta „inventie”, Green Screen-ul sau Ecranul Verde a inceput sa fie din ce in ce mai popular prin 2008-2009, atunci cand majoritatea celor care produc continut video, impreuna cu cei care se ocupa cu streaming-ul live au putut oferi un alt nivel de creativitate cu ajutorul acestui gadget. Green Screen-ul este folosit de mult timp in productia de filme de la Hollywood, insa celor care isi doresc performanta, nimic nu le este inaccesibil, nu-i asa?

Cum se aplica acest truc? In momentul in care filmezi in fata unui Green Screen, indiferent de soft-ul cu care editezi, se pot detecta o serie de culori (in cazul de fata culoarea verde) si se poate inlocui intreaga gama de verde cu un strat transparent. Pe intelesul tuturor, asta inseamna ca poti pune „in spate” orice doresti tu, efectul obtinut fiind unul cat se poate de real. Camerele video moderne folosesc filtre Bayer pentru a capta lumina, iar aceste filtre sunt proiectate sa aiba o sensibilitate mai ridicata la verde fata de alte culori. Asta pentru ca ochiul uman functioneaza similar. Prin urmare, se pot inregistra foarte multe nuante de verde foarte precis, astfel incat in partea de editare, softul sa poata inlocui cu precizie doar acei pixeli, lasand restul nealterat.

De asemenea, culoarea verde contrasteaza foarte bine cu pielea umana, devenind astfel ideala pentru studio. Green Screen-ul poate fi de mai multe feluri si poate fi utilizat in functie de necesitatile de filmare sau de fotografiere. In studiourile foto cel mai des se utilizeaza cele din carton tip fundal, iar in studiourile TV se folosesc cele din material textil, cu o compozitie speciala, care la atingere iti lasa senzatia unui burete foarte fin, cu rolul de a absorbi foarte bine lumina si de a nu crea reflexii.

Da, poate suna complicat, insa pentru echipa de profesionisti din departamentul foto/video de la PARADIZ nimic nu mai este de mult un mister! Lucram cu oameni pasionati, iar asta inseamna ca putem oferi modelelor noastre de videochat ceva cu totul nou, ceva ce nu li s-a mai oferit nicaieri pana in prezent!

Daca ati inteles care sunt principiile dupa care functioneaza un astfel de Studio Green Screen, atunci va puteti imagina cum arata o astfel de transmisie live si cat de creativa poate deveni munca modelului  in aceste conditii! Cu ajutorul acestei tehnologii, modelele de la PARADIZ pasesc intr-o lume cu totul noua, in care nimic nu este imposibil. In functie de preferinte, de stilul personal, de evenimentul din ziua respectiva, modelul va putea fi online practic de oriunde! Va putea transmite live folosind orice tematica, fie de pe malul marii, fie din cel mai inalt peisaj montan, va putea re-crea orice tip de atmosfera urbana (de la stadionul sportiv pana la balconul „Julietei”), isi va putea folosi inspiratia la cote maxime.

Va puteti imagina si care este impactul pe care o astfel de transmisie il va avea asupra utilizatorilor oricarui site de profil, va puteti imagina cat de interesante devin lucrurile de ambele parti si de ce excelenta se construieste in PARADIZ!

Iar daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa te convingi cu ochii tai, vino sa ne faci o vizita in PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di