Dupa cum v-am promis in articolul precedent, revin cu o noua serie de detalii referitoare la actualul proiect marca PARADIZ! Daca v-am starnit deja curiozitatea, va spun cu entuziasm ca lucrurile progreseaza in directia cea buna si ca noua noastra viziune prinde contur tot mai frumos, de la o zi la alta.

Muzica a fost dintotdeauna un limbaj comun, o forma de comunicare fara bariere, o modalitate de a transmite trairi, ganduri si experiente celor din jur. Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au apelat la sonoritate pentru a interactiona unii cu ceilalti, iar asta a condus in mod inevitabil la rafinarea treptata a intregului proces. Felul in care percepem astazi muzica e la un nivel cu totul special, daca ar fi sa luam in considerare faptul ca simturile ne-au fost educate de-a lungul istoriei, din ce in ce mai mult.

Iar daca inca nu te-ai convins de gradul in care muzica pe care o asculti iti influenteaza starea de spirit, viata insasi, iti propun sa te opresti un minut si sa iti amintesti cat de mult te-a alinat o anumita piesa atunci cand te-ai confruntat cu un moment de tristete, indiferent de genul muzical pe care il preferi.

Da, oamenii sunt cat se poate de diferiti, insa diversitatea este adevaratul farmec al vietii. Si tocmai de aici deriva si faptul ca si stilurile muzicale sunt extrem de variate si de complexe, nascute fiind din interioritatea particularizata a fiecarui artist.

Avand la indemana atat de multe variante, factorii care ne influenteaza alegerile in materie de muzica se extind pe o paleta la fel de larga, de la personalitatea fiecaruia dintre noi si pana la momentul, starea si motivul pentru care „dam play” unui anumit sound. Cineva spunea candva ca „gusturile nu se discuta”, iar aceasta replica a devenit in unele cazuri un soi de tap ispasitor, o scuza aruncata celor care ne „judeca” anumite alegeri.  Insa chiar daca „nu se discuta”, gusturile pot fi educate. Evolutia este principalul tel al fiecarui om, iar asta inseamna sa poti deveni mai bun de la o zi la alta, nu decat e altcineva azi, ci mai bun decat erai tu insuti, ieri. Si pentru ca tot vorbim despre replici celebre, ei, bine, da, „nu esti doar ceea ce mananci”, ci esti si ceea ce asculti, ce citesti, ce urmaresti, oamenii cu care te inconjori, iar lista poate continua indefinit.

Asadar, tu ce alegi sa asculti? Si care este maniera in care iti educi gusturile muzicale?

Noul proiect marca PARADIZ isi propune sa atinga exact aceasta ramura atat de speciala, cea a muzicii. Iar daca am inteles cat de importanta este muzica pentru job-ul de model de videochat, atunci putem sa identificam si motivul pentru care am decis sa initiem acest proiect. Atata timp cat nu vei experimenta lucruri noi, nu vei putea evolua, iar zona ta de confort va deveni un veritabil dusman.

Daca insa esti o persoana deschisa, atunci plafonarea nu va exista in vocabularul tau, iar dorinta de a atinge performanta te va face sa devii constienta de faptul ca un model profesionist de videochat va lua in calcul toate detaliile cand vine vorba de aparitia sa in online.

La nivel de organizare interna, la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat, atat in Iasi, cat si in Bucuresti am tratat mereu cu seriozitatea cuvenita capitolul „muzica” tocmai pentru ca am inteles cat este de important acest aspect, iar modelele noastre de videochat au avut mereu acces la sound de calitate, insa nu ne-am oprit aici.

Stim cata curiozitate a starnit domeniul videochatului de-a lungul timpului! Si mai stim si faptul ca foarte multi dintre cei care nu fac parte din acest domeniu au cautat (uneori cu inversunare) o modalitate de a fi mai aproape de aceasta lume atat de misterioasa si de intriganta.

Ne dorim sa putem oferi si celor din jur (si nu neaparat doar persoanelor care au legatura cu domeniu videochatului, ci si publicului larg) acces la viziunea noastra, o cale de a intra in lumea PARADIZ, prin intermediul sunetului. Este felul nostru de a va aduce aproape de povestea pe care am construit-o de-a lungul timpului, de a va transmite spiritul PARADIZ, de a va face cunoscut stilul nostru de viata.

PARADIZ nu este doar un studio de videochat! E mult mai mult de-atat! E o stare, un concept, un mod de a trai! Iar daca vrei sa experimentezi lumea PARADIZ, hai  si tu pe „frecventa” noastra!

Mai multe detalii in curand!

Pana data viitoare,

Lady Di