Despre videochat s-a vorbit mult dintotdeauna, insa mai ales zilele acestea avem de-a face cu un adevarat val de „dezbateri” in jurul acestui subiect.

Traversam cu totii o perioada cat se poate de delicata, iar unul dintre efectele cu care ne confruntam este legat de inchiderea mai multor domenii de activitate, din motive cat se poate de juste. Sanatatea si siguranta noastra a tuturor trebuie pusa pe primul loc, indiferent de situatie. Asta insa atrage dupa sine un set de schimbari inevitabile, pe care fiecare dintre noi incercam sa le gestionam cat mai bine cu putinta.

Odata cu masurile care au fost necesare in ultimele saptamani, un numar ridicat de persoane s-au regasit in fata faptului de a fi nevoite sa isi caute un nou loc de munca. Iar aici intervin si multiplele dezbateri pe tema videochatului in Iasi. Daca foarte multe persoane, mai mult sau mai putin avizate, spun ca acest domeniu nu a fost afectat si ca nu s-au luat suficiente masuri pentru a tine lucrurile sub control, totul fiind invaluit intr-o mare bula, atunci devin necesare o serie de precizari.

PARADIZ si-a castigat renumele de „cel mai profesionist studio de videochat din Iasi” tocmai datorita modului in care si-a gestionat activitatea de-a lungul celor peste 17 ani de cand activeaza in domeniu. Asta inseamna ca indiferent de situatiile mai mult sau mai putin fericite prin care am trecut cu totii, am reusit sa oferim de-a lungul timpului modelelor noastre de videochat cele mai bune conditii de munca, aceasta fiind preocuparea noastra principala. De ce? Pentru ca lucram cu Oameni, iar asta spune totul!

Actuala criza cu care ne confruntam este una cu totul diferita, ceea ce a facut ca si schimbarile produse in PARADIZ sa fie in concordanta cu reglementarile in vigoare si cu intreaga dinamica a lucrurilor. Inca de la inceput, la PARADIZ s-a impus respectarea cu strictete a tuturor masurilor de protectie si preventie impotriva raspandirii COVID-19, nivelul de responsabilitate al tuturor angajatilor companiei noastre fiind educat in asa fel, incat sa ne putem desfasura activitatea in continuare in conditii perfecte de siguranta. Pornind de la tot ceea ce inseamna igienizarea constanta si minutioasa a tuturor spatiilor de lucru si pana la instruirea tuturor celor care fac parte din echipa, la PARADIZ lucrurile au fost inca de la inceput tratate cu maxima seriozitate.

Si tocmai datorita faptului ca am pus mereu mai presus de orice siguranta modelelor noastre de videochat, am hotarat ca pentru a evita aglomerarile si pentru a limita contactul cu cat mai multe persoane, procesul de angajare la PARADIZ sa fie suspendat pentru o perioada de timp nedeterminata, urmand ca acesta sa fie reluat in momentul in care se va remarca o imbunatatire considerabila a situatiei la nivel national. Cu toate ca au existat foarte multe cereri de angajare in ultimele saptamani, tocmai din cauza fenomenului despre care discutam mai devreme (si anume acela al sistarii activitatii in foarte multe domenii de activitate), am luat aceasta decizie din dorinta de a asigura atat siguranta fizica a modelelor noastre, cat si confortul psihic atat de important in aceste zile.

Prin urmare, toate interviurile care au fost deja programate, cat si cele ce vor urma, se vor desfasura in maniera online, pe platforma de Skype, urmand ca inceperea activitatii efective sa aiba loc la momentul oportun. Consideram ca aceasta masura este de bun augur si este felul nostru de a ne manifesta respectul si responsabilitatea fata de cei din jur, fara a pune „profitul” personal pe primul loc in astfel de situatii de cumpana.

Dorim sa multumim tuturor celor care si-au manifestat (in numar atat de mare) interesul in ceea ce priveste oferta noastra de angajare. Acest lucru ne face sa avem incredere in faptul ca am luat decizia cea mai buna, sustinand astfel inca o data principiile pe care se bazeaza PARADIZ si va promitem ca vom fi aici pentru voi imediat ce lucrurile vor lua acea turnura pozitiva pe care o asteptam cu totii!

In continuare va stam la dispozitie, online, cu orice fel de informatie sau cu programarea interviurilor. Sa ne auzim cu bine!

Pana data viitoare,

LadyDi