Ne-am apropiat cu pasi rapizi de sfarsitul verii, iar septembrie parca ne priveste din zare din ce in ce mai atent. Oficial, vom lasa in spate un sezon arzator, plin de entuziasm, iar in lumina apusului de soare, melancolia ne invaluie pe nesimtite.

Insa la PARADIZ inceputul de toamna aduce inca un motiv de bucurie. Iar asta pentru ca la noi toamna debuteaza cu un eveniment mult asteptat, si anume cel al premierilor!

Ca de fiecare data, in calendarul PARADIZ 9 septembrie este marcat cu semnul exclamarii! Si il asteptam cu nerabdare! Este zi de sedinta! Si nu orice sedinta, ci una in care se vor acorda premiile pentru performanta  celor mai bune dintre modelele noastre, precum si premiile pentru corectitudine.

Noi am inteles de mult ca PARADIZ traieste prin oamenii sai si ca nimic din toate astea nu ar fi posibil fara cei care dau viata si scriu istoria alaturi de noi pas cu pas!  Am inteles cat de important este sa apreciezi si sa incurajezi efortul care sta in spatele povestii noastre de succes. Iar a oferi unei persoane creditele pe care le merita este esential! Numai in felul asta oamenii cresc, se motiveaza sa evolueze si sa urce cat mai sus.

Si o fac atat de frumos!

La PARADIZ „momentul adevarului „ vine trimestrial, iar de la o etapa la alta, progresul este sarbatorit si incununat de cadouri si veselie. Performanta modelelor noastre se rasplateste, insa stim ca pentru a ajunge la un anumit nivel este nevoie de timp si de efort sustinut, motiv pentru care corectitudinea este unul dintre criteriile de baza ale managementului nostru.  Respectarea unui program de munca aduce dupa sine si rezultatele visate, mai devreme sau mai tarziu, iar asta ne face sa premiem nu doar modelele din top, ci si pe cele care se afla inca la inceput de drum, dar care au pornit cu dreptul si au continuat pe linia cea mai buna.

Si nu avem un numar limitat de premii! Atata timp cat exista modele care depasesc trimestrial un anumit targhet, vor fi recompensate, indiferent de cat de multe ar fi! De fapt, cu cat mai multe, cu atat mai bine! Iar acelasi lucru este valabil si cand vine vorba de corectitudine.

Cat despre premiile efective…aici incepe cu adevarat distractia! De ce? Pentru ca sunt alese cu atata atentie! Da, la orice premiere se stabileste o tematica anume, insa fiecare cadou in parte este ales in asa fel incat sa respecte gusturile si stilul persoanei careia ii va fi oferit. Sunt cadouri de suflet si pentru suflet, iar asta inseamna ca fiecare model se va putea regasi in „punguta” proprie.

Indiferent ca se ofera ca premiu bijuterii de aur, parfumuri, ceasuri, truse de make-up sau accesorii de tot felul, niciodata nu sunt alese intamplator! Pentru ca fiecare femeie este speciala in felul ei, iar noi le cunoastem indeaproape pe modelele noastre. Si intr-un final, mai importanta decat valoarea financiara a premiului oferit este emotia pe care o starneste in persoana careia ii este adresat, acea sclipire din ochii omului care se simte apreciat, care simte ca este un om valoros, ale carui eforturi nu sunt luate de-a gata sau trecute cu vederea!  Asta este efectul pe care ne dorim sa il vedem, asta este ceea ce ne aduce satisfactia si ne face sa fim mandri de echipa pe care am reusit sa o strangem la un loc.

Si pentru ca vine vorba de echipa, nu i-am omis de pe lista noastra de premianti  nici pe cei care stau in spatele „scenei”, pe cei care se ocupa zilnic de management, de training, de partea tehnica si de cea de imagine, sustinand si asigurand astfel drumul spre succes al modelelor noastre.

Si pentru ca seara sa se incheie in acelasi ton de entuziasm, sedinta va fi urmata de petrecerea privata dedicata sarbatoritelor lunii. Vom ciocni impreuna un pahar de sampanie, vom sufla in lumanari si ne vom bucura de inca o seara memorabila in PARADIZ!

Pana data viitoare!

 

LadyDi