Duminica aceasta razele de soare bateau in geam parca in ciuda celor care au ales sa stea in casa. Asa ca ne-am gandit sa raspundem provocarii. Am organizat o iesire cu echipa la gratar si am folosit-o ca pe o scuza sa mai povestim, sa facem poze si sa jucam Airsoft.

Fara sa stam prea mult pe ganduri am adunat mai toata echipa, cu mic cu mare la sediu. De acolo ne-am imbarcat la ora 12:35 si am pornit spre cabana Bucium. Treizeci si doi de oameni si tot atatea zambete au ajuns la ora 13:05 la cabana, cu chef de mici si voie buna.

qqqq

Fiecare si-a gasit imediat locsorul: unele la bucatarit, altele la sedinta foto si cele mai multe ne-am delectat cu dulciuri si am inspirat aerul curat si relaxant. Mirosul de gratar ne-a adus indata la aceeasi masa, spre deliciul tuturor. Si cum caloriile trebuie arse, am gasit si calea ideala: putina miscare la Airsoft. Am format echipele, ne-am pus echipamentul si-am primit instructajul.

Primul joc, 10 oameni si un teren plin de obstacole. Adrenalina ne-a cuprins dupa ce-am apasat tragaciul, iar soldateii din Paradiz au pornit joaca de-a armata. Pentru a spori gradul de dificultate am ales si-o miza: castiga steagul. Regulile jocului erau simple, echipa care aducea steagul in tabara sa in maxim 5 minute castiga jocul. Cu doar doi oameni ramasi in joc ne-am bucurat de victorie ca niste soldati adevarati.

yyyy

Urmatorul joc, „Pazeste Arabul” a crescut miza si interesul pentru castig. De data aceasta, o persoana imbracata in arab trebuia sa fie pazita de adversari timp de 5 minute. Fara prea mult succes, caci cealalta echipa s-a dovedit mai abila. Transpirati, dar entuziasmati ne-am intors la masa pentru un rasfat culinar bine meritat.

llll.

Vremea buna, atmosfera destinsa si locul minunat ne-a facut sa uitam de ceas. Dar cum toate lucrurile frumoase au si-un sfarsit, la ora 20:00 ne-am intors acasa, cu gandul la urmatoarea iesire. Acum suntem la un weekend distanta de o noua aventura! 🙂