Asa cum bine stii, rare sunt lucrurile care prezinta doar beneficii. Jobul de model de videochat nu face exceptie, intrucat, pe langa avantajele indiscutabile, un model intampina si anumite dificultati.

Una dintre cele mai frecvente inconveniente ale fetelor care lucreaza in videochat este faptul ca, de cele mai multe ori, sunt nevoite sa ascunda natura jobului lor. Acest lucru se intampla deoarece societatea noastra nu este inca pregatita in totalitate sa accepte domeniul, multi oameni avand prejudecati, in ciuda faptului ca videochatul a devenit o optiune foarte populara, iar numarul modelelor este in continua crestere.

Din acest motiv, o parte dintre fete aleg sa nu impartaseasca cu cei din jur unde lucreaza, inventand alte activitati. Desigur, exista si exceptii. Printre colegele de la Paradiz se numara si fete care sunt extrovertite si foarte sigure pe fortele proprii, care aleg sa discute deschis cu familia sau iubitul despre jobul lor. Acesta este, asa cum v-am povestit anterior, si cazul meu. Desi mama si prietenele mele s-au aratat initial putin surprinse, s-au acomodat repede cu ideea. Iar marele avantaj este, de departe, faptul ca am putut, pentru prima data, sa-mi ajut familia. Cea de al carui ajutor depindeam atat de mult inainte. Satisfactia ca ai putut sa-i achiti mamei factura la electricitate sau ca poti sa o ajuti cu cheltuielile pentru fratii mai mici este mai importanta decat orice alt inconvenient.

momPentru a rezolva, acolo unde se poate, problemele semnalate de familiile colegelor, manangementul s-a aratat foarte receptiv, spunandu-ne ca, daca un membru al familiei are nelamuriri cu privire la locul de munca, poate programa o discutie onesta cu acesta, pentru a-i explica ce presupune munca de model de videochat si pentru a-l lamuri cu privire la legalitatea si siguranta in cadrul studioului Paradiz.

Si da, am avut colege care au venit cu mama la interviu. Nu s-a suparat nimeni pentru vizita, din contra, ne-am bucurat ca sunt open minded si ca viitoarea noastra colega nu va trebui sa se ascunda. Bineinteles, daca cel care doreste sa se intereseze de locul tau de munca este sotul sau tatal, te vom ruga sa ne anunti inainte, pentru a programa o discutie in birou, intrucat intimitatea colegelor este foarte importanta pentru noi.

Tot din seria problemelor pe care le intampina modelele de videochat se numara si faptul ca, deseori, acest job nu acopera tuturor dorinta de prestigiu social si cariera. Din acest motiv, nu este un job pe care fetele si-l doresc pentru toata viata. Insa legea exceptiei se aplica si aici. Sunt foarte multe modele increzatoare si deschise, care isi asuma succesul in videochat si se bucura public de acesta. Altele, pentru a-si acoperi dorinta de evolutie in cariera, aleg sa faca aceste joburi concomitent: videochatul pentru venituri, care sa le permita sa-si realizeze planurile, si celalalt job pentru satisfactia profesionala.

Noi stim ca nu vei iesi la pensie din videochat si te incurajam sa iti termini studiile si sa te pregatesti pentru viata. Chiar daca foarte multe tinere nu au experienta in munca, ne bucuram ca invata alaturi de noi responsabilitatile unui job, cum sa-si planifice veniturile si incercam sa le ajutam sa intelega faptul ca ar fi bine sa profite de aceasta etapa din viata lor la maxim. Pentru ca, in cele din urma, au ales sa lucreze in videochat pentru a-si contura dorintele care, lucrand in alt domeniu, nu si le-ar fi realizat cu aceeasi usurinta si intr-un timp la fel de scurt. De aceea e bine sa faca acum tot ceea ce-si doresc. Vrei sa-ti cumperi o masina? Evalueaza-ti bugetul, seteaza-ti obiectivul si vezi in cat timp ti-o poti permite. Vrei o casa, sa calatoresti? Planifica-ti planurile mari si noi te sustinem sa le realizezi.

travelAu fost in studioul nostru, de-a lungul timpului, fete care au spus clar: eu vreau sa fac videochat ca sa imi permit sa vizitez cat mai multe locuri din lumea asta! Si si-au vazut visul devenit realitate. Dar, asa cum probabil iti imaginezi, pentru asta au fost nevoite sa dea dovada de seriozitate si perseverenta. Nimic nu se intampla peste noapte, nici macar in videochat.

Asa cum ai vazut, videochatul nu este cea mai usoara solutie. Nu vei realiza nimic doar visand. Dar daca esti hotarata sa-ti schimbi viata in bine, este printre cele mai rapide modalitati. Vei mai avea probabil dificultati. Insa marele avantaj il constituie faptul ca nu vei mai depinde de nimeni pentru a face ce-ti propui: nici de parinti, nici de iubit, nici de credite interminabile. De aceea, pentru un start cu dreptul in viata independenta, este un job mai mult decat satisfacator.

Daca iti doresti sa afli toate avantajele si dezavantajele unui job in cadrul studioului Paradiz, esti binevenita oricand! Suna-ne sau lasa-ne un mesaj cu datele tale si vino sa discutam la o cafea. Promitem sa iti raspundem cu drag si sinceritate la orice intrebare.