In momentul in care ne alegem locul de munca, pe langa toate celelalte considerente legate de partea financiara, de program si de atributiile care vin la pachet cu activitatea pe care o vom presta, poate unul dintre cele mai importante aspecte pe care il luam in considerare este cel legat de echipa din care vom face parte. Si sunt multe cazuri de persoane care au renuntat la un anumit job, indiferent cat de „profitabil” ar fi fost acesta, tocmai din cauza faptului ca nu au reusit sa se adapteze in noul mediu in asa fel incat sa se simta, daca nu mandri ca fac parte din respectivul grup, macar relativ confortabil.

Iar asta se intampla din cauza faptului ca indiferent de cat de solitari am fi din fire, in mod inevitabil vom interactiona zilnic cu intregul colectiv deja existent, pornind de la cei aflati in conducere si pana la colegi si personalul auxiliar. Din acest motiv este extrem de important ca integrarea noilor angajati sa se produca in modul cel mai frumos si mai usor cu putinta.

La PARADIZ noi am inteles acest lucru si, in consecinta, am acordat in permanenta o atentie deosebita acestui proces de adaptare a noilor veniti, dar si celui de consolidare a relatiilor deja existente in interiorul echipei, constientizand faptul ca, mai ales intr-un domeniu atat de personal cum este cel al videochatului, starea de „bine” a angajatilor conteaza enorm si va influenta, fara dar si poate, traseul si evolutia acestora catre rezultate senzationale.

Acesta este motivul pentru care PARADIZ CAMPUS este urmatorul eveniment pe lista noastra si este surpriza pe care am pregatit-o modelelor noastre de videochat odata cu venirea primaverii. In perioada 2-4 martie, PARADIZ va juca in deplasare! Unde? Intr-una dintre cele mai votate destinatii preferate de colegele noastre. Am propus variante, am supus la vot, iar rezultatul a fost decizia unanima de a petrece primele zile ale primaverii la munte, si anume la Saru Dornei.

Zis si facut! Odata aleasa destinatia, am rezervat din multitudinea de oferte de cazare pe cea care ni s-a parut a fi cea mai potrivita planurilor noastre, si anume Casa Brazilor, locatie care ne va gazdui pe perioada desfasurarii teambuilding-ului nostru.

Si pentru ca un teambuilding adevarat presupune multa organizare si atentie la detalii, am pus cap la cap intregul program pe zile, pornind de la transport si pana la activitatile pe care le vom desfasura in perioada pe care o vom petrece impreuna. Pentru ca atunci cand iti doresti ca un eveniment sa aiba efectul scontat, nu este suficient ca un grup de persoane sa se afle pur si simplu pentru cateva zile sub acelasi acoperis, ci este extrem de important ca intreaga desfasurare de forte  sa fie organizata in asa fel incat, la finalul experientei, fiecare participant sa aiba acel sentiment de bucurie si de satisfactie a lucrului bine facut.

Ca in cazul oricarui teambuilding, printre obiectivele pe care ni le-am propus in cadrul PARADIZ CAMPUS  se numara si cele legate de:

  • imbunatatirea comunicarii in echipa si stimulatea expresivitatii la nivel personal;
  • consolidarea echipei;
  • stimularea implicarii participantilor in luarea deciziilor, respectiv a asumarii responsabilitatii pentru deciziile luate;
  • educarea capacitatii de adaptare la nou;
  • dezvoltarea de abilitati pentru rezolvarea creativa a problemelor si gasirea unor solutii inovative;
  • mentinerea nivelului de motivatie a angajatilor;
  • si nu in cele din urma, cresterea atasamentului fata de grup si de companie.

Si pentru a ne asigura de succesul intentiilor cu care plecam la drum, am ales o serie de activitati dintre cele mai creative si mai amuzante, menite sa transforme intreaga experienta intr-una cat mai relaxanta si mai placuta, dar care sa-si atinga scopul esential.

Insa mai multe detalii va vom da la intoarcere!

Pentru moment, va spunem doar ca pregatim bagajele, verificam ultimele detalii si asteptam cu nerabdare sa dam startul unei noi experiente de neuitat in PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di