A lega o prietenie este, probabil, unul dintre cele mai frumoase lucruri din viata unui om, nu-i asa? Suntem construiti in asa fel, incat sa ne dorim sa traim printre oameni, lucru cat se poate de benefic si de natural. Putini sunt cei care aleg un stil de viata de-a dreptul solitar. Si chiar daca o fac, inevitabil vor avea de-a face cu cel putin un numar X de persoane, macar prin prisma job-ului si a responsabilitatilor la nivel social.

Insa marea majoritate dintre noi simtim acut nevoia de a lega o prietenie stransa cu cel putin o persoana, care ne va fi alaturi atat la nevoie, cat si pentru a impartasi momentele de bucurie, care ne va asculta, ne va sfatui, va rade si va plange impreuna cu noi.

Pentru un model de videochat in Iasi, lucrurile pot fi un pic mai sensibile din acest punct de vedere. Am auzit numeroase cazuri de fete care au ajuns sa se izoleze, cumva, in momentul in care au inceput sa lucreze in acest domeniu. Din ce cauza? Tocmai pentru ca videochatul este si la ora actuala un subiect prost inteles de nenumarate ori, motiv pentru care unui model de videochat ii va fi mai greu sa poata explica celor din jur care este natura job-ului sau. Iar asta nu din cauza ca exista ceva fundamental in neregula cu job-ul in sine, ci pentru ca perceptia sociala este inca una invechita.

Multe modele de videochat aleg sa ascunda ceea ce fac, lucru care ajunge sa puna o adevarata presiune asupra psihicului lor. Asumarea este un aspect esential, in cazul de fata. Atata timp cat tu vei sti sa explici corect celor din jur ce anume inseamna sa fii model de videochat in Iasi, nu vei mai accepta sa fii etichetata in mod gresit. Si vei putea sa tii capul sus in fata intrebarii „Tu unde lucrezi?”

Un adevarat prieten va sti (la randul lui) sa te asculte si sa te inteleaga, fara a-si forma din start o impresie proasta despre tine, ca om, prin prisma job-ului pe care il faci si pe care el nu il intelege. Te va asculta si iti va da sansa sa ii arati lumea videochatului prin alti ochi. De aceea nu trebuie sa iti fie teama! Iar daca grupul tau de prieteni se va tria in clipa in care vei aduce pe masa o astfel de informatie, atunci gandeste-te daca acest lucru nu cumva este in beneficiul tau!

Multe dintre modelele de videochat ajung in Iasi pentru a urma cursurile uneia dintre facultatile de aici, ceea ce inseamna ca se vor afla brusc intr-un oras nou, in colectiv nou si intr-un stil de viata nou. Insa daca vei alege sa lucrezi in cadrul unuia dintre studiourile de aici, vei face parte automat dintr-o echipa. Vei avea colege in Iasi care vor avea acelasi job ca si tine si care te vor intelege in adevaratul sens al cuvantului, tocmai prin perspectiva faptului ca vor impartasi acelasi tip de experienta ca si tine. Iar unul dintre avantajele de a face parte dintr-o echipa atat de numeroasa este acela ca, inevitabil, vei gasi cel putin cateva persoane cu care sa rezonezi. Si chiar daca nu vei lega prietenii „la catarama” cu toate dintre ele, cu siguranta vei castiga cel putin un om nou in viata ta!