Intr-un articol anterior va spuneam despre cum ar putea arata videochatul in cativa ani. Se pare ca tehnologia evolueaza mai repede decat ne putem noi imagina si, astfel, Cam4.com a adus modelelor, cat si membrilor, o noua modalitatea de a experimenta sesiunile live de videochat. Astfel, vom putea fi intr-un loc, fara sa fim acolo de fapt, cu ajutorul dispozitivelor VR. Si cum aceasta industrie a fost intotdeauna un pioner tehnologic, ei  sunt primii care au pus la dispozitia publicului un nou tip de entertainment.

Saptamana aceasta am fost vizitati de Victor si Andrei, reprezentanti Cam4.com in Romania si au sustinut in clubul nostru privat un training despre interfata site-ului, dar si a celui mai nou gadget de pe piata: virtual reality. Acestia au creat o camera video cu transmisie live special pentru site-ul lor, fiind primii din lume care detin un astfel de dispozitiv. Camera va fi instalata in spatiul de lucru al modelului, iar atunci cand ea este online pe Cam4.com, membrii vor vedea in camera ei un semn grafic sub forma unor ochelari. Astfel, membrii care detin dispozitive VR, vor putea beneficia de toate avantajele acestuia intr-un privat alaturi de fata visurilor lor.

Avantajele acestei tehnologii vor fi resimtite de ambele parti. Membrii vor avea o imagine mai buna, asemanatoare celei 3D, dar si un sunet superior, calitatea noilor microfoane fiind imbunatatita. In aceasta forma, modelele ii vor putea privi direct in ochi, folosindu-se de obiectivul camerei si le pot chiar sopti la ureche, folosind microfoanele din lateralele camerei.

Modelele in schimb se vor bucura de privaturi mai lungi si mai profitabile pentru ca, sa recunoastem, senzatia de intimitate si realitate va fi mult mai mare pentru vizitatorii site-ului si, astfel, vor dori sa stea mai mult. Cine nu isi doreste sa poata discuta face too face cu cea mai frumoasa si carismatica fata?

Cei de la Cam4.com ne-au spus ca statisticile lor au inregistrat cresteri in incasari pentru modelele care detin o astfel de camera, cat si in ceea ce priveste gradul de satisfactie al membrilor. O fata poate fi si mai simpatica atunci cand iti zambeste privindu-te direct in ochi.

Totodata, site-ul are o interfata friendly si are foarte putine reguli de interdictie pentru modele. Deci, toata imaginatia ta poate fi exploatata fara ca nimeni sa iti impuna ceva. De aceea, echipa de IT a site-ului dispune si de aplicatia de broadcasting online direct de pe mobil. Astfel, modelele se pot loga pe site din gradina, bucatarie, masina, plaja, sau chiar din mall.

Bineinteles, prezenta si informatiile aduse de Cam4.com au fost foarte apreciate, iar fetele de la Paradiz abia asteapta sa testeze noul dispozitiv. Dupa prezentare, am decis sa sarbatorim colaborarea cu Cam4.com printr-o super petrecere alaturi de DJ John Junior si Toni Q., dar si de sarbatoritele lunii.