Noi dam sens lucrurilor ce vin in viata noastra. Fiecarui inceput ii dam o semnificatie, dar noi, cei de Paradiz, am ales sa privim cu optimism fiecare start. Ca in fiecare primavara, sarbatorim 1 martie printr-o petrecere plina de surprize, optimism si voie buna.

Va anuntam ca au trecut deja cele 3 luni de la ultima festivitate de premiere a modelelor noastre, motiv pentru care in seara aceasta pregatim un party incendiar, cu cocktail-uri colorate si surprize de proportii. Daca nu stiti in ce constau evenimentele noastre, va prezentam un scurt rezumat: o data la 3 luni premiem fetele care fac cele mai multe ore online, ating targetele de performanta si dau intotdeauna dovada de corectitudine in relatia cu studioul.

Revenind la evenimentul din seara aceasta, suntem mandri sa constatam ca, de-a lungul timpului, echipa noastra s-a omogenizat, a evoluat din punct de vedere profesional, iar rezultatele sunt peste asteptari. Ne bucuram ca suntem un colectiv cu oameni competenti, care isi unesc fortele pentru un scop comun: o viata mai frumoasa.

In semn de apreciere pentru implicarea si eforturile depuse, managementul Paradiz si-a propus sa le faca colegelor noastre cunostinta cu niste prietene stralucitoare: diamantele. Asadar, astazi vom premia 18 modele care s-au evidentiat prin conduita si rezultate. Si pentru ca am facut o traditie din a oferi bijuterii din aur cu diamante si monograma, partenerul nostru de incredere, Coriolan, ne-a ajutat si de data aceasta in alegerea celor mai frumoase cadouri pentru modelele noastre.

finish2

 

Incercam de fiecare data sa mentinem atmosfera cat mai vie, prietenoasa si interactiva. De aceea, chiar daca in prim plan se afla evenimentul de premiere, surprizele serii nu se opresc aici. Programul nostru continua cu tombola lunara, prin care premiem modelele pentru orele online, petrecerea sarbatoritelor si multe flori oferite in dar pentru gingasele noastre colege.

Paradiz este mai mult decat un studio de videochat. Este o promisiune catre femeile care stiu cat valoreaza si aleg sa traiasca viata pe care si-o doresc, nu doar cea pe care destinul le-o ofera.