Pentru ca ieri am sarbatorit Ziua Internationala a Femeii, va transmitem in dar toata dragostea si aprecierea noastra. Fie ca esti prietena, mama, iubita sau sotie, iti dorim sa iti fie zambetul precum sufletul: curat. Speram ca te-ai bucurat de modul in care ai fost sarbatorita de 8 martie, dar sa nu uiti sa te rasfeti in fiecare zi din an asa cum meriti, nu doar de ziua ta.

Printre rasete si treburile zilnice, in sediul Paradiz ne impartim intre telefoane la florarii si cofetarii, caci vrem sa ne sarbatorim asa cum se cuvine. Si tinand cont ca Ziua Femeii este o sarbatoare prea importanta pentru a fi sarbatorita intr-o banala zi de joi, la Pardiz ne-a suras o idee cel putin interesanta: vom sarbatori ziua femeii in weekend, caci parca altfel sunt petrecerile in zilele care nu se termina in i.

Asadar, va anuntam, cu surlete, trambite si confetti ca pe 11 martie vom sarbatori ziua femeii asa cum nu a mai facut-o nimeni! Cum altfel, decat in dulcele stil Paradiz: cu VIP-uri, invitati de seama, show-uri incendiare si multe, multe rasete.

Va multumim pentru numarul mare de participante la tombola pentru cele trei telefoane Samsung. Inscrierile sunt mult peste asteptarile noastre, ceea ce poate doar sa ne bucure. Va spunem inca de pe acum ca cele mai norocoase dintre voi vor avea sansa sa participe la super-petrecerea Paradiz. In acest sens, va rugam ca zilele urmatoare sa fiti cu ochii pe telefoane, caci va vor astepta mari surprize! Pregatiti-va cele mai stylish outfit-uri, Paradiz is calling! Asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem si sa petrecem o seara de pomina impreuna!

Consideram ca a sosit si momentul sa dezvaluim numele invitatilor nostri surpriza. De fapt, invitatii vostri, caci intreg evenimentul va este dedicat voua, domnisoarelor. Asadar, de ziua voastra, se vor alatura evenimentului privat  din Paradiz: Bobi Dumitras, Taboo Boys, Silviu Andrei si Daniela Crudu. Atmosfera va fi intretinuta de cei mai buni bartenderi si de cei mai in voga DJ din Iasi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va bucurati de o seara deosebita si, de ce nu?, sa plecati acasa cu un telefon de ultima generatie. Meritati!

Si cum tot ce e mai bun se lasa intotdeauna la “dospit”, mai avem o veste extraordinara pentru fetele care s-au inscris in tombola! Pentru prima oara in cadrul unui studio din Romania, premii fabuloase in valoare de 25 000 USD au fost puse la bataie de un partener extern, care se vor imparti in vouchere in valoare de 500 USD* pentru fiecare participanta la party Women’s Day in Paradiz. Mai stai pe ganduri? Inscrie-te cat mai repede, pentru ca a inceput numaratoare inversa: goo.gl/zH4J8v !

*Vino la party Woman’s Day in Paradiz si afla termenii si conditiile in care poti beneficia de cei 500 USD.