Zilele acestea suntem in febra pregatirilor pentru petrecerea aniversara 16 years in Paradiz, deci nu e moment mai potrivit decat acesta pentru a privi putin in urma, mai exact pe cand am realizat ca avem oameni asa faini in echipa incat nu ai cum sa nu vrei sa petreci timp cu ei si in afara jobului.

Asa au luat nastere legendarele noastre petreceri, devenite deja o emblema a tot ce inseamna Paradiz: glamour, bun gust, muzica faina, dispozitie de zile mari si invitati pe masura.

Ai fi poate curioasa cum iau nastere si cum se desfasoara aceste party-uri, asa ca am facut lista ingredientelor succesului petrecerilor marca Paradiz!

Organizarea minutioasa. Ai crede ca o petrecere se intampla pur si simplu lansand o invitatie catre persoanele pe care le vrei aproape si facand o aprovizionare a ceea ce inseamna consumabile, de la bautura pana la accesorii necesare. Ei bine, afla ca lucrurile nu stau chiar asa! Atunci cand avem de sarbatorit ceva, pregatirea unei petreceri incepe cu mult timp inainte ca invitatii nostri sau modelele sa afle de ea. Stabilim bugetul (pe care il depasim cu success de fiecare data, dar merita!), tematica, potentiali invitati, amenajarea locatiei… Liste, liste, liste.

Lista de invitati. La petrecerile organizate de Paradiz invitatii sunt alesi pe spranceana, fie ca vorbim de persoane din lumea muzicii sau parteneri ai Paradiz. Poate ai fi tentata sa crezi ca, fiind vorba de un studio de videochat, sunt bineveniti oameni din orice mediu, fara a se face o selectie. Lucrurile stau total altfel insa. La petrecerile noastre nu vor avea niciodata acces iubitii colegelor tale si nici oameni de natura indoielnica. Pretuim confidentialitatea asa cum pretuim fiecare model in parte!

Surpizele. Fiecare eveniment Paradiz are o surpriza, asa ca ne asiguram sa fie de fiecare data una cat mai placuta. De regula analizam preferintele modelelor noastre si, in functie de acestea se discuta cu persoanele din showbiz vizate pentru contractare. Fie ca este vorba de muzica, dans sau stand-up, ne asiguram ca mentinem un nivel cat mai ridicat de satisfactie al invitatilor, alegand de fiecare data artisti capabili sa mentina atmosfera. Anul acesta, spre exemplu, pe 2 decembrie Paradiz il aduce pe Grasu XXL la Iasi in cadrul petrecerii aniversare Paradiz, la care te poti inscrie si tu, chiar daca nu esti angajata la noi, completand acest formular.

Programul. Desi o petrecere pare din exterior doar un motiv de distractie, pentru cei ce se afla in spatele ei inseamna multe zile de organizare minutioasa si liste intregi to do. Asadar, oricat de relaxata ar fi atmosfera la un party, fii sigura ca in spate se afla un program bine pus la punct. Sincronizarea perfecta a tortului cu sampania, momentele speciale, tombolele, toate sunt organizate toate dupa un program stabilit in prealabil de catre echipa organizatorica Paradiz!

Aprovizionarea. Niciun party nu se tine pe uscat, si, in aceasta idee, Paradiz se aprovizioneaza cu cele mai fine bauturi si aperitive. Cum noi nu putem fi specialisti in toate domeniile, lasam profesionistii sa isi faca treaba! La fiecare petrecere Paradiz, cel putini doi barista creeaza si ne rasfata cu cocktailuri exotice si cu show-uri  de flair.

Ultima suta de metri. Confirmari prezenta, rezervari hotel pentru artisti invitati, decoratiuni, goodie bags pentru invitati… ultimele zile din apropierea unui party sunt intotdeauna cele mai solicitante! Telefoanele suna, nu mai gasim la depozit suc de lime, artistul are nevoie de recomandari pentru locuri unde poate manca, aparatul de gheata carbonica da rateuri… iar noi incercam sa ne mentinem zen si sa gestionam toate acestea in timp util pentru momentul zero al petrecerii.

Lumini, muzica… Actiune! Seara cea mare, cand toate problemele si-au gasit rezolvarea ca prin minune, cand incep sa se auda acordurile primelor piese ale trupei din deschidere, cand facem primirea modelelor noastre, admirarea outfiturilor, emotiile incep usor, usor sa dispara intr-o atmosfera magica, in care totul merge de la sine, reusim sa ne tinem de programul stabilit, si atunci stim ca ne putem relaxa si distra caci am creat, inca o data, o seara memorabila!

Iata, draga mea, in ce sta unicitatea petrecerilor pe care noi le organizam! Iar acum, pentru prima oara, ai ocazia sa fi si tu parte din poveste, fara sa fii angajata la noi! Inscrie-te in concurs si bucura-te de o seara cool! Poti pleca acasa cu un laptop sau un telefon!