Ne place sa traim frumos. Muncim cu drag, facem lucrurile cu pasiune si ne distram ca-n povesti, ori de cate ori avem ocazia. Suntem un studio de videochat cum toate ar vrea sa fie: pe placul modelelor.

Petrecerile de la Paradiz nu mai sunt o surpriza pentru nimeni. Organizam in fiecare luna un party, in cadrul caruia celebram zilele de nastere ale colegelor noastre, indiferent daca sunt alaturi de noi de cinci ani sau de doua saptamani. O data la trei luni ne aratam aprecierea fata de modelele perseverente, care evolueaza constant si-si desfasoara activitatea cu seriozitate. Intrucat consideram acest mod de lucru o dovada de corectitudine fata de studio si un semn de respect pentru jobul lor, le oferim cadouri speciale, constand in bijuterii de aur cu diamant, perle naturale, ceasuri de firma si produse cosmetice de la branduri premium.

ffff

Luam tot ce e mai frumos din jurul nostru, vedem intotdeauna partea plina a paharului si cautam mereu motive de bucurie. Ceea ce pentru altii trece neobservat, noi il transformam intr-un prilej de sarbatoare. Astfel, Paradiz este prin definitie un loc de suprema fericire. In fiecare, an de an.

Pe 1 iunie, studioul nostru a fost gazda unei petreceri de senzatie si a unui eveniment de premiere care putea rivaliza cu Festivalul de la Cannes. Fara covor rosu, dar cu o stralucitoare ceremonie de premiere. Petrecerea a fost presarata cu lacrimi de bucurie, emotii si multe cadouri surpriza. Branduri precum Slend’or, Douglas si Swarovski au fost starurile festivitatii nostre, care va ramane in amintirea tuturor ca o seara de neuitat. Chiar daca era abia inceputul saptamanii si nu aveai unde sa iesi in oras, noi am schimbat regulile jocului si am dat startul celei mai cool petreceri, recreand atmosfera unui club exclusivit. DJ de renume ne-au trecut pragul si au destins atmosfera pana la orele diminetii. Totul in cadrul clubului nostru privat din Paradiz.

Tineretea este o perioada minunata a vietii, care-ti aduce doar beneficii si merita traita din plin. Aseara am fost tineri cu totii, indiferent de varsta. Ne-am bucurat sincer, precum copii si am dat startul unei veri superbe, pentru ca vara aceasta incepe cu Paradiz!

11392852_367603620106443_8829206144540016451_n

Dupa cum iti poti imagina, la Paradiz, voia buna si distractia sunt la ele acasa. Profitam de orice ocazie pentru a aduce un zambet pe chipurile minunate ale colegelor noastre si-ti oferim zeci de motive sa lucrezi alaturi de noi. Daca doresti sa-ti transformi viata intr-un loc minunat de trait, te invitam sa ne cunosti! Oricand, cu drag! 🙂