Hello there, Easter! Cu un vibe foarte bun, bucurandu-ne de razele soarelui si de mai multe grade cu plus, la Paradiz ne pregatim pentru a sarbatorii cum se cuvine Pastele!

Cele mai pasionate dintre noi in ale artei culinare au inceput deja sa puna la punct listele de cumparaturi pentru bunatatile pascale. Altele au pus la punct altfel de liste de cumparaturi… haine, farduri, accesorii; fiecare dupa gusturi.

In timp ce cozonacul se dospeste si garderoba se mareste, profitam de ocazie pentru a va dori, cu ocazia Pastelui, cele mai bune lucruri: lumina in casa si in suflete, bucurii, revederi cu persoane dragi, reveniri in locurile natale. Caci nu e nimic mai special si mai frumos decat o sarbatoare care te aduce atat de aproape de lucrurile care conteaza si pe care nu le poti cumpara cu toti banii din lume.

Insa, trebuie sa recunoastem, conteaza enorm de mult sa ai posibilitatea sa ii ajuti pe cei dragi. Sa le oferi parintilor, bunicilor ajutorul tau, sa le oferi o bucurie de sarbatori asa cum si ei obisnuiau sa iti ofere tie. Odata ce zbuciumul provenit din griji si lipsa banilor este inlocuit cu linistea de a avea, in prag de sarbatori facturile platite, o casa decorata festiv si o masa plina cu bunatatile preferate, abia atunci se poate instala pacea si linistea. Iar fetele de la Paradiz cunosc bine sentimentul. Caci majoritateaau fost in ambele situatii si au depasit cele  mai negre zile, alegand sa isi ofere atat lor, cat si celor apropiati, o viata mai buna!

Dragelor, mai presus de lupta cotidiana pentru a fi cea mai buna, cel mai sus, nu uitati: Bucuria vine din lucrurile mici. Linistea vine dintr-un suflet bun. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste fericit!