Despre Paradiz se stie ca isi face simtita prezenta la toate evenimentele din domeniul videochat-ului. Si pentru ca suntem o echipa mare, impartita pe 2 orase, Iasi si Bucuresti, anul acesta am fost studioul cu cel mai mare numar de oameni prezenti la editia de toamna B Cams 2018.

Prima zi de summit am petrecut-o impreuna cu cateva modele de top din studioul nostru la cina sponsorilor ce a avut loc la Loft, unde ne-am distrat si am socializat cu partenerii nostri.

A 2-a zi de summit am petrecut-o impreuna cu echipa la seminariile programate si am fost extrem de incantati de cel prezentat de Rick Morales si Michael Kaljouren, reprezentantii Stripchat si partenerii nostri de seama.

Seara am petrecut-o la Gala Cam-Site Awards, in eleganta sala Press House Ballroom. Cu o prezenta covarsitoare, de 17 oameni, putem spune ca am acaparat atentia tuturor, atat prin eleganta, cat si prin trofeele castigate in cadrul festivitatii de premiere. Am fost singurul studio care a adus acasa in acea seara 3 premii importante, respectiv “Most professional Studio” – oferit de CAM4 si “Best fastest growing studio” – oferit de Stripchat pentru Paradiz, dar si “Best model revelation” – oferit de catre Stripchat pentru ClaraXJoy. Apoi, bineinteles, am celebrat succesul dansand pana dimineata la petrecerea de deschidere a summit-ului in Face Club.

A 3-a si ultima zi de B Cams am inceput-o cu seminariile programate pe parcursul zilei la Intercontinental, dar si cu niste sedinte foto incendiare in acelasi hotel, iar seara am participat la Gala Studios Cam Star Awards la Le Chateau, de unde am plecat cu inca in premiu, acordat de aceasta data celui mai vechi model Paradiz – PureXInnocence.

Summit-ul l-am incheiat cum stim noi mai bine, mai exact petrecere in stilul Paradiz, iarasi pana dimineata, de aceasta data in Fratelli Club, la party-ul de incheiere al BCams 2018.