De-a lungul timpului, v-am relatat tot felul de povesti din Paradiz, despre viata de model de videochat si cam despre orice ni s-a parut interesant de stiut, pentru cineva care este curios sa afle cum este sa lucrezi intr-un studio profesionist. Astazi vreau sa trec in revista cum este sa lucrezi la Paradiz din ,,linia a doua”, ca suport pentru modele si munca lor.

Pentru ca succesul nu vine de la sine, nu te asezi in fata camerei si iti asiguri veniturile. E o intreaga munca de echipa, organizata si imbunatatita permanent. Incepand cu prima sedinta foto si terminand cu iesirea din tura.

Pe final v-am pregatit si o surpriza, de interes pentru cei care isi cauta de lucru in fascinanta lume a imaginii.

Asadar, cine sunt acesti oameni, care te ajuta pe tot parcusul tau in colectivul nostru, sa stralucesti si sa-ti desfasori munca fara cusur? O echipa foto video (fotograf si videograf), 5 admini, un Make-up Artist, un PR, un model manager, un sofer, patru doamne care se ocupa cu mentenanta si buna ordine a studioului si, evident, conducerea companiei, sunt cei care fac posibila misiunea Paradiz.

Astazi veti face cunostinta cu o parte din cei care reprezinta „calul lui Harap-Alb” in povestea noastra: nu stralucesc in lumina reflectoarelor, dar iti vor tine blenda la sedintele foto, te vor indruma in sesiunile online sau iti vor organiza evenimentele si surprizele de-a lungul sederii tale in studio.

Astfel, in prima zi in cadrul Paradiz te vei intalni cu manangerul si model managerul, cea care iti va oferi ajutor in organizarea muncii tale in studioul nostru.

Daca te hotarasti sa lucrezi alaturi de noi, le vei cunoaste pe domnisoarele fotograf si make-up artist, care se vor asigura ca prima sedinta foto va fi una glamour, iar tu vei fi rasfatata.

Ora de beauty

uCarei fete nu-i place sa fie in centrul atentiei si sa se relaxeze, in timp ce altcineva ii face parul si o machiaza? Noi n-am gasit pe nimeni care sa treaca pe la make-up artist-ul nostru si sa nu-si doreasca sa se reintoarca!

Ca make-up artist in cadrul studioului nostru, jobul tau este acela de a evidentia frumusetea naturala a modelului, astfel incat sa se simta cat mai in largul sau in fata camerei. Asadar, culorile, skill-uri tehnice si, evident, girls talk sunt ingredientele perfecte pentru o sedinta de beauty reusita!

Atentie, se filmeaza!

Asa cum ii sta bine oricarui model, te invitam in studioul foto, in fata bliturilor si a camerei de filmat! Fa cunostinta cu echipa foto-video, sau artistii care iti asigura imaginea pe site!

Ca fotograf, obiectivul tau este sa creezi din niste fete normale, adevarate zeite in fata camerei. Asadar, misiunea ta este un proces continuu, plin de provocari, dar si de surprize. Poate unul din cele mai frumoase sentimente este atunci cand observi cum s-a schimbat un model, cum a evoluat de-a lungul sedintelor foto, cum si-a imbunatatit atitudinea, iar voi ati devenit o echipa, nu doar colegi ai aceleiasi companii.

Iar dupa un timp, rezultatul e wow: modelul se comporta asemeni unui fotomodel profesionist, iar ,,portofoliul” sau devine impresionant. Si-ti dai seama ca nu doar fata a evoluat de-a lungul timpului, ci si abilitatile tale de fotograf s-au imbunatatit. Ai perspective mult mai interesante, creezi concepte, editezi mult mai ,,curat” si stii cum sa pui modelul ,,in lumina” care-o evidentiaza cel mai bine.

La fel este si in cazul videografului nostru, care a pornit de la cunoasterea tehnica a programelor de editare si a ajuns sa creeze clipuri video care pot concura cu creatiile celor mai cunoscuti artisti de pe Vimeo.

Cologele noastre din echipa foto-video iti pot confirma faptul ca, in cei trei ani petrecuti la Paradiz, au evoluat extrem de mult, astfel incat isi pot folosi experienta pentru a crea povesti in imagini impresionante, in orice alt domeniu. Practic, anii petrecuti in echipa Paradiz constituie un ,,boost” in cariera lor, care la un moment dat poate lua orice parcurs artistic isi doresc.

Paradizul din condei!

 Aaa, adica eu si noua mea colega! Jobul nostru consta in relatarea povestilor voastre. Tot ce ti-ar fi placut sa afli cand iti cautai de lucru in domeniul videochatului, fiecare poveste de viata pe care vrei sa o impartasesti cititoarelor, sunt adunate cu drag pe coli albe si redactate pe blog.

Pe langa scrierea articolelor, PR managerul este ,,inside man-ul” cu care poti vorbi deschis la o cafea, cel care se ocupa de organizeaza petrecerilor sau a sedintelor lunare. Adica acea persoana care imbina utilul cu placutul si care are grija atat de buna ta dispozitie, cat si de imaginea firmei. Daca ar fi sa fac o corelatie, as gasi creativul la intersectia dintre DJ si povestitor, prins intre doua lumi: a ta, ca cititor si cea de insider, care mixeaza cu succes cuvintele in fiecare zi (sau macar incearca).

Adminul – un fel de Google al modelului

De la primul click, chiar inainte sa intri online, adminul este semizeul care se da peste cap ca sa te ajute sa intelegi minunata lume a videochatului. De la postura, cum sa discuti cu membrii, ce muzica e mai ok, ce tinute se potrivesc pe camera si tot asa. Bineinteles, tot adminul este cel care se afla deseori in situatia de a-i relata sau traduce modelului ce a vrut sa spuna membrul (poetul) si cum sa-i raspunzi.

El face piruete sa ii ofere fetei din fata camerei tot ce are nevoie si cel care a invatat sa tasteze in trei locuri in acelasi timp. Evident, e maestru in setat camere, are centura neagra in traduceri si e mai calm ca un yoghin dupa 8 ore si 20 de modele, chiar daca a baut 3 cafele si s-a dat peste cap sa rezolve toate rugamintile. Stiu, pare a fi supraom, dar pe fisa postului scrie ,,Administrator retele si calculatoare”.

Acestia sunt, pe scurt, o parte din staff-ul Paradiz. Super-colegi intr-un Super Studio, day by day. Si cum v-am promis o surpriza, e timpul sa o aduc la lumina: ne marim super echipa cu doi videografi.

Daca vrei sa prinzi super puteri si sa ne demonstrezi ca entuziasmul si motivatia nu sunt doar cuvinte aruncate in graba in CV, te asteptam sa ne scrii  pe mail: office@paradiz.ro sau sa ne suni (0756.166.255). Noi suntem deja nerabdatori sa te cunoastem!