Stim cu totii ce efect a avut aceasta perioada asupra noastra, in special asupra psihicului. Starea psihica este deosebit de importanta pentru orice om, mai ales pentru un model de videochat.

Tocmai de aceea, dupa multe discutii, ne-am hotarat sa plecam din nou in Paradiz Campus  in perioada 2-4 martie – in numar redus – pentru a da un “refresh” mindset-ului tuturor membrilor din familia Paradiz.

Asadar, respectand toate normele impuse de autoritati, am inceput sa “punem tara la cale”.

Am propus variantele gasite, insa votul a fost unanim – am decis sa mergem in aceeasi locatie de anul trecut, deoarece a fost  un adevarat succes. Referitor la activitatile planuite pentru team building, a durat ceva pana am reusit sa “incropim” o lista ce respecta distantarea sociala. Trebuie sa recunoastem insa ca aceast pas a fost cel mai greu de pus la punct – dar nu va putem da chiar acum toate detaliile…

Scopul acestui team-building este, in afara de relaxare, integrarea in echipa a noilor modele si a noilor membri ai staff-ului si dezvoltarea comunicarii in cadrul companiei.  Modelele noi de videochat se vor bucura de 3 zile de “coaching” – vom avea inclusiv discutii deschise, iar modelele noastre de top vor tine cate un mic discurs si vor raspunde la intrebarile pe care “novicele” le vor avea.

Alt lucru foarte important pe “to do list”-ul nostru este realizarea de sedinte foto profesionale pentru updatarea profilelor modelelor deja existente, cat si pentru crearea de content pentru profilurile modelelor noi de videochat. Colegii nostrii pregatesc deja, impreuna cu modelele,  temele sedintelor foto-video “outdoor” si intocmesc liste cu cele necesare pentru a se asigura ca rezultatul final este intr-adevar spectaculos.

Stiti deja cu totii ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, iar asta ne indeamna sa ne dorim sa ne mentinem pe aceasta pozitie prin asigurarea a celor mai bune servicii – in studio si a celor mai bune servicii in “team building”-uri  sau in alte activitati pe care le desfasuram la nivel colectiv. Presiunea este mare avand aceasta distinctie in palmares, insa avand personalul foarte bine pregatit, performanta este garantata.

Toti membrii familiei Paradiz vor avea ocazia sa experimenteze ce inseamna viata in Paradiz – munca , dedicarea si rezultatele merg mana in mana cu voia buna si relaxarea.

Este foarte important sa te simti integrat in colectivul din care alegi sa faci parte, iar numarul modelelor pe care il avem este mereu in crestere, ceea ce nu poate decat sa ne bucure si sa ne confirme ca intr-adevar toata lumea se simte integrata aici, chiar din prima zi.

Stiti vorba aceea, o data ce “gusti” din Paradiz…

Consideram ca suntem intr-adevar o familie, insa una foarte bine structurata – respectul si increderea sunt fundamentele acesteia.

Dupa multe planificari si liste, am inceput sa facem cumparaturile de rigoare.  Mastile si dezinfectantul au fost “cap de lista”, fiind o masura obligatorie – ne dorim ca toate modelele noastre de videochat, cat si membrii staff-ului Paradiz sa fie in siguranta – lista continuand, fiecare persoana avand ceva de adaugat la ea (stiti si voi cum este cand pleci intr-un grup mai mare undeva). Ne-am organizat astfel incat pana pe data de 1 martie seara, toate cumparaturile sa fie deja incarcate in masini (norocul nostru este ca avem masini mari ) iar ce ramane de facut este…. Sa ne distram!

Vom reveni cu detalii saptamana viitoare.

Pana atunci, nu uitati – Stay safe!

 

XOXO,

D.