Cu riscul de a ne repeta, declaram din nou ca suntem innebuniti dupa distractie. Profitam de fiecare ocazie pentru a  face ceva inedit si  ne distram ca nimeni altcineva. Saptamana trecuta ne-am hotarat sa plecam la mare pentru a face o plimbare in larg cu yachtul. Dupa 6 ore de mers cu masinile pana in Constanta, ne-am facut provizii si ne-am mutat 2 zile in mijlocul marii.

Ne-am gandit ca pe timpul mini-excursiei noastre sa nu ne lipseasca nimic, asa ca am umplut barcuta cu tot felul de lucruri absolut necesare pentru o vacanta de vis si o sedinta foto extraordinara. Nu ne-a lipsit nimic, pornind de la sampanie si delicatese culinare, pana la aparatura performanta de captare a imaginilor: drona, camera Go Pro, si, bineinteles, multa voie buna, costume de baie, ochelari de soare si protectie solara.

Cea mai reusita petrecere e atunci cand esti inconjurat de prieteni, iar in intimitatea oferita de mare ne-am incarcat cu energie pozitiva  si ne-am confirmat pentru a nu stiu cata oara ca Paradiz nu este doar un loc, sau un job, este un fel de a privi lucrurile, un stil de viata.

1

Fiind acolo, am creat o atmosfera asortata marii: sclipitoare, vie, dar si imprevizibila. Cand esti pe mare, alaturi de oameni cu care vibrezi, iti dai seama cat de mic esti in lumea aceasta si cat de mult trebuie sa apreciezi ceea ce ai: o viata mai buna alaturi de cei care te inteleg.

Daca ar fi sa precizam ce anume ne-a placut cel mult din aceasta experienta, ar fi faptul ca nimic nu se compara cu o sesiune de innot in larg. Chiar daca eram echipate cu veste de salvare si eram in apropierea yachtului, constientizarea faptului ca sub noi se aflau cateva sute de metri de apa, ne-a ridicat nivelul adrenalinei. Cu toate acestea, nu ne-a fost frica nicio secunda, pentru ca stiam ca ne putem baza pe echipa noastra, ca nu exista niciun pericol atat timp cat suntem impreuna.

img_68702

Serile au fost deosebite, fiecare incepand cu parfumul sarat al valurilor si lumina incandescenta a unui soare topit in mare. Am furat un strop din sufletul marii si ne-am intors acasa pentru a-l impartasi cu voi. Si cine stie, poate data viitoare, echipei noastre li se vor mai alatura si alte sirene indragostite de libertate.