Experienta si dedicarea cu care intreaga echipa Paradiz isi face treaba si-a spus de multe ori cuvantul de-a lungul anilor de experienta . Acum nu facem exceptie: Anul acesta am fost nominalizati pentru categoriile: „Cam Studio of the Year”, respectiv „Romanian Cam Studio of the Year” in cadrul Bucharest Summit Awards, eveniment fastuos de premiere ce va avea loc in cadrul Palatului Bragadiru, in data de 31 mai.


Companiile eligibile pentru nominalizarea la Bucharest Summit Awards au fost cele din industria online a divertismentului pentru adulti care ofera continut de inalta calitate, de la foto-video pana la cele mai mari incasari avute de modele. Suntem asadar tare mandre de asemenea nominalizari, pentru ca nu fac decat sa intareasca ceea ce stim deja: ca nu stim doar sa ne distram, ci sa facem si lucruri frumoase si cu simt al profesionalismului.

Intregul program al Bucharest Summit il puteti gasi aici,impreuna cu lista completa a participantilor.

Intreg summit-ul se va desfasura pe o perioada de 4 zile, intre 30 mai- 2 iunie, avand ca scop prezentarea celor mai buni din industria entertainmentului pentru adulti, de la fotografii, videografi, manageri de studio pana la, bineinteles, modelele.

La Paradiz suntem super-entuziasmate atat de nominalizari, cat si de prezenta in cadrul evenimentului, pentru ca asteptam cu nerabdare sa fim prezente acolo. Unde vom relationa cu elita industriei, cu mentori de la care ne vom inspira si cu siguranta vom fi exemplu pentru cei care acum fac primii pasi in acest domeniu. Bineinteles, asteptam cu mare nerabdare decernarea premiilor pentru ca avem un feeling ca vom castiga. Pentru ca meritam, cum spunea sloganul unui brand de cosmetice. Pentru ca am muncit, dar ne-am si distrat, am pus pe primul plan profesionalismul, fara a uita sa radem atunci cand este cazul… sunt atat de multe motive pentru care meritam!

Spuneam mai sus de distractie… Dupa gala de premiere Bucharest Summit vor avea loc petreceri luxuriante in cele mai exclusiviste locatii din Bucuresti. La auzul acestor cuvinte magice, modelele noastre au inceput deja sa isi studieze tinutele, si simt ca vor avea loc adevarate lupte pana vor gasi outfitul perfect pentru acest eveniment. Sa nu spuneti ca nu ati fost anuntate din timp!