Weekend-ul acesta a fost despre iubire! Despre iubirea in toate formele ei si in toate culorile, iar pentru PARADIZ a fost si despre iubirea pentru muzica! Iubirea pentru muzica este cea care uneste, care aduce oamenii impreuna si care ii face sa vibreze pe aceeasi lungime de unda, la unison, macar pentru un timp. Si s-a intamplat si de aceasta data, intr-un moment dedicat bucuriei, poftei de aventura si dorintei de a trai o experienta cu adevarat unica.

Asa se face ca in weekend-ul dedicat iubirii PARADIZ a fost la inaltime! Din toate punctele de vedere, inclusiv geografic. Au fost clipe de neuitat si senzatii dintre cele mai intense pe care le-am trait impreuna in cadrul petrecerii marca SKIN, ce a avut loc pe partia de ski de la Rarau, in Campulung Moldovenesc. Si pentru ca stiti deja cat de pasionati suntem de tot ceea ce inseamna industria muzicala si ca cel mai recent proiect al nostru este cel dedicat muzicii, PARADIZ RADIO s-a pus in miscare!

Am plecat la drum impreuna cu modelele noastre de videochat din Iasi sa participam la evenimentul la care bunul nostru prieten John Junior (cel care face parte si din echipa noastra de artisti de la PARADIZ RECORDS) s-a aflat inca o data in spatele platanelor, la pupitru, asa cum ii sta lui cel mai bine. Entuziasmul ne-a insotit inca de la inceput, iar starea de bine nu a mai tinut cont de temperaturile extrem de scazute!

Odata ajunsi pe partie, ne-am dezlantuit cu energia caracteristica noua. Am schiat, am dansat, am ras, ne-am distrat alaturi de toti ceilalti turisti care au venit in numar atat de mare sa participe la acest eveniment. Totul a decurs cum nu se poate mai bine, iar pentru noi momentul culminant a fost cel in care din boxe a rasunat una dintre piesele noastre de suflet—Angelito–pe care cu siguranta ati auzit-o si o stiti cu totii deja, piesa semnata de John Junior si Criswell prin PARADIZ RECORDS. Sentimentul pe care il ai atunci cand propria ta productie ajunge in inimile atator oameni este inegalabil! Explozie de bucurie, aplauze si emotii impinse la cote maxime! Cam asa s-ar putea descrie senzatiile pe care le-am experimentat, desi cuvintele sunt de prisos si nu pot niciodata exprima cu acuratete astfel de trairi.

Felicitarile noastre se indreapta pe aceasta cale organizatorilor si tuturor celor care au facut posibil acest eveniment, mai ales in conditii meteo nu dintre cele mai favorabile! Totul a fost pus la punct in cele mai mici detalii, in asa fel incat multimea de participanti sa se poata desfasura in voie si buna dispozitie sa devina cuvantul cheie al momentului.

Concluzii? Mai vrem! Ne-a placut si ne-am bucurat sa vedem ca exista oameni cu initiativa, pe care nu ii opreste nimic si care stiu sa ofere clipe de neuitat. Pana la urma, despre asta este vorba. Despre a oferi. Asta inseamna iubirea, iar a sarbatori un astfel de sentiment este ceva cu adevarat special.

Pana data viitoare,

Lady Di