Ne-am intors de mai putin de 48 de ore din Budapesta si m-am apucat de scris. Sunt foarte multe de povestit despre Jasmin Academy: emotii, informatii dobandite, curiozitati, prietenii inchegate dar si de acte de invidie si dispret. Va voi povesti pe larg despre fiecare in parte.

Da, Paradiz a fost invitat sa participe si la cea de a doua editie a Jasmin Academy care s-a desfasurat la Budapesta, la sediu companiei care detine site-ul Jasmin si multe alte platforme in domeniu videochat-ului din lume.

Foarte mandri sa fim parte din elita de studiouri din intreaga lume, alese pe spranceana, ne-am prezentat la acest eveniment cu dorinta expresa de a acumula informatii importante pentru a aduce studioul Paradiz pe culmile profesionalismului.

Ceea ce ne-a uimit, ca de fiecare data cand numele Jasmin este implicat, sunt cheltuielile si logistica pe care Jasmin o pune la dispozitie pentru partenerii sai de incredere. Transportul si cazarea au fost asigurate pentru studiourile participante din orice colt al lumii: incepand cu Romania, Rusia, dar si din indepartata Columbia, SUA si altele. Transferurile si cazarile au fost, bineinteles, foarte bine sincronizate cu zborurile si grupurile participante.

Despe cazare nu gasim cuvinte, un fost palat in centru Budapestei transformat intr-un hotel de lux cu foarte foarte multe stele. Prima seara a fost cea a etichetei si a acomodarii cu ceilalti participanti si s-a concretizat printr-un dineu stropit din belsug cu sampanie urmat de o cina ca la carte, acompaniata de ritmuri rafinate de pian.

Inca de dimineata autocarele s-au adunat in fata hotelului. Da, ati inseles bine, autocarele, caci au fost in numar de patru, frumos inscriptionate  “Jasmin Academy”. Deplasarea s-a facut in coloana spre locul cursurilor, pe parcursul intregii zile urmand sa luam parte la o multitudine de prezentari si cursuri in care am aprofundat intreaga paleta de modalitati prin care sa adoptam un stil de lucru cat mai profesionist cu putinta. Am sorbit cu nesat cuvintele fiecarui speaker si fiecare slide prezentat. Am pus intrebari si am primit raspunsuri la obiect. A fost o zi memorabila pentru noi, am invatat de la profesionisti pentru profesionisti, in centrul unei companii care are ce sa demonstreze, care a creat si dezvoltat cel mai mare site de videochat din lume si totodata un brand puternic in industrie, JASMIN. La sfarsit s-au impartit felicitari si diplome.

Seara s-a incheiat cu o mare surpriza. Si cand spun mare, chiar a fost MARE, un vas decorat in culorile si cu sigle Jasmin ne astepta pregatit pe cheiul Dunarii, pentru a cina si a ne distra pana dimineata, avand ca fundal briza Dunarii, acorduri rafinate si bauturi sofisticate.

Pe acesta cale, tinem sa multumim Jasmin inca o data pentru oportunitatea de a ne perfectiona si de a cunoaste si alti oameni din domeniu din intreaga lume.

by Felix C.