Despre succesul modelelor de videochat de top s-a speculat extrem de mult de-a lungul timpului. Si pe buna dreptate! Modul in care acestea au reusit sa atinga un nivel impresionant cand vine vorba de incasarile lor a starnit dintotdeauna curiozitatea celor din jur, atat in randul  persoanelor din exterior, cat mai ales al celor care au legatura, intr-un fel sau altul, cu domeniul videochatului. Intrebarea fireasca a fost „Care e secretul (daca exista unul)?”, tocmai din dorinta de a identifica o „cheie” a succesului,  care sa poata fi aplicata mai apoi si de catre celelalte modele.

Sigur ca un astfel de raspuns nu are cum sa fie unul simplu, iar asta pentru ca principala particularitate a job-ului de model de videochat este aceea ca aici vorbim despre un loc de munca extrem de personal (ceea ce inseamna ca nu se pot aplica sabloane de niciun fel), insa chiar si asa, se pot identifica o serie de factori care contribuie la evolutia modelelor de top.

Iar acest lucru l-am observat indeaproape la PARADIZ, de-a lungul multor ani de activitate in care am avut ocazia de a urmari traseul multor modele de videochat care fac sau au facut parte din echipa noastra. Intr-un articol precedent, am punctat o serie dintre factorii care stau la baza succesului modelelor de videochat de la PARADIZ, atat din Iasi, cat si din Bucuresti (pornind de la partea de training si pana la ultimele detalii tehnice), insa ceea ce trebuie mentionat este faptul ca pe langa toate acele puncte esentiale, mai exista si o serie de aspecte considerate in mod obisnuit a fi „banale”, dar care au o influenta la fel de mare (daca nu poate chiar mai mare decat s-ar putea banui la prima vedere) asupra felului in care modelele noastre „cresc”.

Concluzia e clara: cand vine vorba despre videochat, nimic nu este banal si nimic nu trebuie ignorat sau tratat cu superficialitate! Nu daca iti doresti sa faci performanta! Iar asta se aplica inclusiv asupra muzicii pe care modelele aleg sa o „asculte” in decursul timpului pe care il petrec online. A crede ca asta este doar un mic detaliu si ca nu prea conteaza este o mentalitate cat se poate de gresita. Si nu de putine ori am intalnit cazuri de modele care aleg sa puna pe repeat o singura piesa, timp de cateva ore in momentul in care se afla la tura. Motivul unei astfel de alegeri? Faptul ca „le place” acea piesa extrem de mult! Insa a face astfel de greseli de „incepator” nu este un lucru acceptabil in momentul in care iti propui sa atingi un nivel de performanta impresionant! Chiar daca ai senzatia ca respectiva piesa te „incanta” intr-atat de mult, consecintele le vei resimti atat tu, cat mai ales cei pe care iti doresti sa ii atragi in camera ta de chat.

Repetitivitatea este un sindrom cat se poate de daunator in orice circumstanta, insa cu atat mai mult intr-un domeniu al entertainment-ului, cum este cel al videochatului. In mod inevitabil, te vei simti plictisita (chiar daca nu vei sti sa identifici cauza), in mod inevitabil ii vei plictisi si pe cei cu care interactionezi, iar in momentul in care starea ta nu este tocmai cea potrivita, nu vei reusi sa transmiti acea energie care este atat de importanta in job-ul de model de videochat.

O alta greseala des intalnita este aceea ca modelele de videochat nu isi adapteaza muzica in functie de categoria de membri cu care interactioneaza. Sa nu uitam ca, in general, exista diferente de varsta semnificative intre modele si membri, insa un model profesionist de videochat va sti ca in momentul in care se afla online, scopul sau este sa creeze o anumita stare de confort psihic prin care sa reuseasca sa ii faca pe ceilalti sa se simta atrasi de atmosfera din camera sa de chat. Si nu va putea face acest lucru daca prin muzica pe care o va asculta membrii respectivi se vor simti depasiti si nu isi vor gasi „locul” acolo. Scopul unui model profesionist de videochat este acela de a „arata” membrilor sai fideli ca au cat mai multe lucruri in comun, iar asta se extinde inclusiv asupra gusturilor muzicale. Sau mai bine spus, mai ales asupra gusturilor muzicale.

Muzica are un efect major asupra noastra, a tuturor si este un mod de a comunica extrem de complex si de special, iar pentru un model de videochat de top, poate fi un real ajutor, insa asta numai in momentul in care se constientizeaza importanta ei. Iar la PARADIZ noi am inteles de mult acest aspect! Si pentru ca ne-am dorit sa venim in ajutorul modelelor noastre de videochat inclusiv din acest punct de vedere, le-am pus la dispozitie in permanenta o colectie vasta de muzica adecvata job-ului. Insa pentru ca performanta ne defineste, iar ambitia de a progresa si de a duce lucrurile intr-o directie cat mai interesanta si mai creativa este una dintre principalele noastre preocupari, la PARADIZ am facut un pas in plus si la acest capitol.

Noul proiect pe care il avem in plan in momentul de fata este unul extrem de entuziasmant, care s-a nascut din dorinta noastra de a oferi in permanenta ceva nou celor din jur. Insa pana la noi detalii, va las pe voi sa ghiciti ce vi se pregateste in PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di