Ei bine, au trecut deja 14 ani de cand suntem prezenti in aceasta lume. Ne-am format atunci o echipa dornica de a avea o viata mai buna si am gasit o solutie care ne-a schimbat destinul. Nu a fost pe placul tuturor, dar rezultatele noastre au convins multi pesimisti ca suntem seriosi, implicati si recunoscatori pentru tot ce ni se intampla. Oamenii care au ales sa ramana alaturi de noi au avut numai de castigat: resurse financiare, experienta si, bineinteles, amintiri de neuitat. Am trecut impreuna peste numeroase impedimente, iar faptul ca acum suntem mai multi si mai puternici doveste faptul ca nu am gresit. Atunci cand viziunea si scopul sunt comune, calea catre succes e mai simpla si mai rapida.

id-card_fb2Concomintent cu implinirea anilor, Paradiz a ajuns din nou in momentul in care premiaza modelele pentru performanta si corectitudine, iar cadourile sunt pe masura. Doar o data pe an este ziua firmei si nu am putut trece peste acest eveniment fara a-l onora cu cele mai frumoase cadouri. Echipa noastra s-a marit si de data acesta vom darui parfumuri si bijuterii din aur celor 22 de fete care s-au remarcat prin caracter si perseverenta. Noi credem ca oamenii care lucreaza la Paradiz au gasit aici mai mult decat confort financiar. Au gasit o familie si suportul necesar pentru rezolvarea oricarei probleme.

14-aniPe 1 decembrie sarbatorim 14 ani de activitate, ani in care am evoluat si ne-am indeplinit planurile. Si cum o sarbatoare este sublima doar cu muzica, So What Band va deschide atmosfera, iar DJ-ii John Junior si Tony Q. vor avea grija, ca de obicei, sa dansam pe melodiile noastre preferate. Si cum nu ne putem stapani entuziasmul si fericirea ca suntem inca un an impreuna, colegele noastre au decis ca e ocazia perfecta sa facem un concurs de karaoke. Abia asteptam sa auzim vocile noi, dar si pe cele vechi, care ne sunt atat de dragi.

afis-petrecere-14-ani-paradiz-1decembrie

Si daca tot am vorbit de noutate, colegii nostrii de la ClickMen implinesc primul an de activitate. Studioul exclusiv masculin a fost creat pentru baietii care isi doresc un job la fel de bun ca cel pe care il au fetele. Am fost surprinsi sa vedem entuziasmul vostru si ne bucuram ca am gasit o solutie si pentru partea masculina. Speram ca vor ajunge si ei peste 14 ani sa sarbatoreasca nenumaratele reusite.
Bineinteles, petrecerea se va termina in zori si va fi presarata cu surprize culinare si cocktail-uri din partea casei. Pentru noi, Paradiz nu este doar un loc de munca, este un studio in care ne simtim acasa.