Si uite-asa am ajuns si la momentul in care va pot impartasi impresiile despre evenimentul primaverii in PARADIZ, si anume campusul la care am luat parte in zilele ce au trecut.

Va pot spune cu mandrie ca a fost, de departe, unul dintre cele mai reusite evenimente pe care le-am organizat de-a lungul anilor pentru modelele noastre de videochat din Iasi, iar asta ne face sa ne dorim ca pe viitor sa ridicam stacheta din ce in ce mai sus. Motivul? Sentimentul de satisfactie pe care l-am avut in toate aceste zile pe care le-am petrecut impreuna si in care am putut citi pe fata tuturor bucuria de a face parte din PARADIZ! Nimic nu se compara cu zambetele sincere de incantare care vin la pachet cu astfel de ocazii!

Inca de la plecarea din Iasi, entuziasmul si-a facut aparitia, intreaga echipa fiind nerabdatoare sa dea startul aventurii cat mai curand. Asa se face ca am pornit la drum plini de energie pozitiva, glume, rasete si bagaje colorate, intregul traseu pana la destinatie fiind animat de veselia caracteristica primaverii.

Spre bucuria noastra a tuturor, odata ajunsi la locatia in care urma sa ne petrecem cele trei zile de evadare, am fost intampinati de zapada si de un peisaj care ne-a taiat respiratia. Al doilea impact de neuitat a fost cel in care staff-ul locatiei si-a facut aparitia, in costume populare, purtand pe brate traditionala paine si sare, pentru a ne ura un bun venit asa cum se cuvine.

Intr-un astfel de loc, traditiile sunt puse, intr-adevar, la loc de cinste, farmecul autentic romanesc fiind prezent in toate elementele inconjuratoare, pornind de la arhitectura, decoruri interioare si pana la meniu si intreaga servire.

Pe tot parcursul sederii, am fost rasfatati cu o varietate impresionanta de arome si de feluri traditionale, gatite „ca la mama acasa”, special pentru noi si in functie de preferintele noastre, de la dulceturi de tot felul si pana la carnea proaspata de vanat, preparata asa cum numai un adevarat sef bucatar stie sa o faca. Nu, nu am aflat care este „ingredientul secret”, desi banuim ca este vorba despre talentul extraordinar de a pune suflet in tot ceea ce faci!

Iar echipa de la PARADIZ stie exact ce inseamna acest lucru! Pentru ca si noi, la randul nostru, am pus suflet in tot ceea ce am pregatit pentru modelele noastre de videochat! Impreuna cu cei din departamentul nostru de foto/video, am avut grija ca fiecare dintre ele sa se poata mandri la final cu o galerie foto noua impresionanta, iar impreuna cu echipa de traineri ne-am asigurat ca toate activitatile de learning pe care le-am desfasurat sa fie cat mai antrenante cu putinta, dar sa-si atinga, in acelasi timp, obiectivele propuse. Iata doar cateva dintre activitatile noastre din campus:

  • THE AUTHENTICITY GAME

 

Asezati comod, in cerc, participantii trebuie sa se gandeasca la un adjectiv care sa ii descrie pe ei (personalitatea lor) sau felul in care se simt in momentul de fata. Adjectivul trebuie sa inceapa cu aceeasi litera cu care incepe numele sau.

Exemplu: „Eu sunt Ana si sunt amabila.”

Acelasi lucru se va repeta, incercand de aceasta data sa caracterizeze modelul  Ana, folosind litera nickname-ului sau in alegerea cuvantului.

Scopul jocului este acela de a identifica diferentele dintre „persoana reala” si cea „din fata camerei”, subliniind astfel importanta calitatii autenticitatii unui model de videochat.

 

  • TREI ADEVARURI SI-O MINCIUNA

Fiecare participant primeste o foaie de hartie si un pix cu care isi va nota numele si patru informatii, la alegere, despre el.

Exemplu: „Mariei ii place sa cante.

Maria adora ciocolata.

Culoarea preferata a Mariei e verde.

Maria se trezeste greu dimineata.”

Se fac perechi de cate doi, se schimba hartiile intre participanti, fiecare dintre ei incercand sa ghiceasca „minciuna” dintre cele 4 afirmatii.

Scopul jocului este acela de a-i face pe participanti sa se apropie mai mult si sa realizeze diferentele si lucrurile pe care le au in comun.

 

  • ZIDUL DE MEMORIE

Fiecare participant va nota pe un biletel de hartie momentul care i-a placut cel mai mult (amintirea cea mai frumoasa pe care o are) de pe tot parcursul perioadei in care a fost in PARADIZ.

Exemplu: „Cel mai mult mi-a placut cand urcat pe scena la Bcams pentru a mi se inmana premiul!”

Fiecare biletel va fi lipit pe un panou si va ramane acolo pe toata perioada campusului.

Scopul este cel de a reafirma relatiile pozitive dintre membrii echipei si de a starni curiozitatea si entuziasmul noilor membri .

 

  • STUDIO TRIVIA

Se alcatuieste o lista de intrebari referitoare la locul de munca (studio, organizare, reguli interne etc.), asta fiind cel mai bun mod de a reaminti angajatilor care sunt regulile pe care trebuie sa le respecte in cadrul companiei.

Intrebarile se adreseaza intregului grup, iar castigatorul este cel care are cele mai multe raspunsuri corecte. Se va oferi o mica recompensa castigatorului!

Acestea sunt doar cateva exemple, paleta de activitati de pe parcursul zilelor fiind mult mai larga.

Si pentru ca la PARADIZ stim sa imbinam utilul cu placutul, in cele doua seri pe care le-am petrecut in locatie, l-am avut alaturi de noi pe bunul nostru prieten, DJ John Junior, care a venit de la Iasi special pentru noi, sa ne fie alaturi si sa ne incante cu cele mai tare piese ale sezonului, asa cum numai el stie sa o faca.

Cuvintele sunt de prisos, atmosfera pe tot parcursul Campusului PARADIZ fiind de neegalat! Putem spune ca ne-am intors la Iasi mai relaxati, mai veseli si mai uniti ca echipa, iar pentru noi asta inseamna ca ne-am atins scopul!

Multumim conducerii si intregii echipe pentru efortul depus! Un cadou nepretuit pentru noi, femeile, in prag de primavara! Si un nou set de amintiri de neuitat scrise in PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di