Fara compromisuri. Fara promisiuni desarte. Fara minciuni la angajare. E timpul sa inveti sa spui NU oricarei constrangeri la locul de munca. Un job care te nemultumeste nu este un job care sa merite sa continui. Nici macar pentru bani, pentru asa zisa siguranta a unui job pe care-l ai de multa vreme sau pentru ca te-ai obisnuit.

10644988_730545933697953_6643059478147463668_n

Ce vrei de la un job: corectitudine, respect, un colectiv amabil, posibilitatea de a evolua, plata corecta a salariilor, siguranta zilei de maine? Daca ceea ce-ti doresti se afla in aceasta lista, atunci studioul Paradiz e jobul ideal pentru tine. Ne-am gandit la tot, de la design, la personal si conditii, construind un spatiu si formand o echipa de profesionisti care sa raspunda nevoilor tale. Pentru ca stim cat este de important sa lucrezi in conditii frumoase, sa vii la munca cu drag, iar salariul sa-ti asigure o viata mai mult decat decenta.

Pentru ca timpul tau liber e important, am organizat programul de lucru in 3 ture flexibile. Astfel, la Paradiz tu alegi cand vrei sa vii la munca si cati bani vrei sa castigi. In plus, principala noastra grija este siguranta ta! Deoarece majoritatea fetelor nu doresc sa fie asociate cu jobul de model de videochat in societate, am selectat doar acele fete serioase si cu bun simt sa-ti fie colege la Paradiz.

o-women-together-facebook

Aici, fetele sunt politicoase si se respecta din amabilitate si voie buna si nu de frica amenzilor. Deoarece in cei 11 ani de experienta in domeniu am invatat ca un bussines reusit se face cu un model fericit! De ce? Pentru ca la noi, cel mai important angajat si cea mai pretioasa resursa o constituie modelul de videochat! De aceea vrem sa vii la serviciu relaxata, sa-ti bei cafeluta linistita in clubul nostru privat, sa stii ca de ziua ta vom serba alaturi de tine si vei fi rasfatata, iar in zilele grele, aici va fi mereu cineva dispus sa te ajute.

La Paradiz, fetele care vor mai mult de la viata sunt ajutate sa-si indeplineasca visurile in conditii de siguranta deplina. Pentru ca noi credem in puterea unei femei care doreste sa fie independenta si nu accepta un drum plin de compromisuri! Iar daca-ti faci probleme ca nu ai formele unui model 90-60-90, poti sa stai linistita. Paradiz este studioul fetelor destepte, iar aici cei mai multi bani ii vei face cu capul. Nu ai experienta? Nicio problema! Noi iti oferim training atat cat simti ca ai nevoie! Cunostintele de engleza si franceza nu sunt extraordinare? Ne-am gandit si la asta, si pentru ca vrem sa oferim sansa tuturor fetelor cu potential, iti oferim cursuri gratuite de engleza si franceza! Vrei fotografii profesionale? Doua domnisoare fotografe stau la dispozitia ta, totul gratuit! Pentru ca tu sa zambesti in fiecare zi!

happy-woman (1)

Tot ce trebuie sa faci tu este sa-ti doresti sa faci o schimbare, iar noi te vom ajuta! Daca vrei si tu un job de vis ca-n Paradiz, suna-ne si programeaza o discutie la o cafeluta! Asa te poti convinge de conditiile care le oferim, discutand cu celelalte colege si avand acces la orice informatie ti se pare importanta. Tu esti pregatita pentru o viata mai buna?