Studioul PARADIZ isi lanseaza proiectul de rebranding menit sa aduca supercorectitudinea in videochatul iesean. Dezvoltat in 6 luni de zile, acest proiect este menit sa revolutioneze un domeniu caruia ii lipsea transparenta. Cu o experienta de 10 ani in videochat, managementul studioului PARADIZ considera ca a venit momentul ca fetele din Iasi sa isi poata castiga independenta financiara in conditii excelente de munca.

Pentru a reusi acest lucru, studioul PARADIZ a creat un nume, logo si website noi, lansand si o campanie media de promovare a transparentei in videochat bazata pe mesajul “Supervideochat Supercorect”. In acelasi timp, PARADIZ doreste sa ofere respect si amabilitate, studioul avand in centrul preocuparilor sale grija pentru confortul colaboratoarelor. In acest sens, ca un element de divertisment total, a fost amenajat chiar si un club privat in interiorul studioului.

Mai mult, PARADIZ se angajeaza sa sustina in media online o campanie de informare despre importanta videochatului supercorect in Iasi. In acest fel, PARADIZ considera ca ridica semnificativ standardele profesionale intr-un domeniu in care este foarte mare nevoie de transparenta si onestitate, reusind sa ofere locuri de munca bazate pe o corectitudine totala.