Fiecare model de videochat are stilul propriu si propriul mod in care isi va croi calea catre succes.

In aceasta lume a fanteziei, posibilitatea de a alege este cu atat mai mare, cu cat vorbim despre un domeniu in care diversitatea este pusa la rang de arta. Iar acest lucru poate fi observat cu foarte mare usurinta aruncand o privire pe oricare dintre site-urile de profil. Vei vedea ca tocmai unicitatea si originalitatea sunt factorii principali in definirea succesului  unui model de videochat.

Orice persoana care decide sa lucreze in domeniu va reusi sa isi formeze o parere despre ceea ce se ofera dupa un timp in care a facut ceea ce numim „studiul concurentei”, urmarind astfel indeaproape evolutia modelelor de top in incercarea de a „fura” cumva o parte dintre secretele lor si pentru a intelege ce anume le face sa fie modele de succes. Ce trebuie retinut, insa, este faptul ca asta te va ajuta in masura in care vei reusi sa iti faci o imagine cat mai clara despre ceea se ofera deja, sarcina ta ulterioara fiind aceea de a descoperi cum sa vii cu ceva nou.

A fi original este esential. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci in acest caz este sa fii tu insati, indiferent cat de cliseistic ar suna! Iar asta pentru ca fiecare om este deja diferit prin natura sa, motiv pentru care orice incercare de a fi „altfel” nu se justifica, acest aspect fiind indeplinit de la sine. Trebuie doar sa te descoperi  ca persoana, sa iti descoperi punctele forte si sa plusezi in acea directie.

Studiind „concurenta”, iti vei da seama cu usurinta ca un alt aspect care le face pe modelele de top sa fie atat de apreciate este „umanitatea” de care reusesc sa dea dovada in orice moment. Intr-o lume virtuala in care un model de videochat va interactiona, fara doar si poate cu oameni reali, insa o va face prin intermediul camerei web, al unui calculator si al internetului, devine uneori foarte usor a cadea in capcana dezumanizarii, cea in care uita efectiv ca in spatele tuturor nickname-urilor pe care le vede zilnic pe ecran se afla o persoana reala. Mai ales dupa un timp indelungat in care au lucrat in domeniu, multe modele ajung sa se „dezumanizeze” complet. Focusul principal fiind mereu asupra incasarilor, comportamentul lor devine din ce in ce mai robotic, situatie in care vor aluneca treptat in panta regresiva. De ce? Tocmai pentru ca toate aceste trairi se vor transmite si de partea cealalta a ecranului, inevitabil.

Iar pentru a combate acest fenomen, in Iasi exista studiouri de videochat care au ca parte integranta din echipa lor de training si management inclusiv un psiholog.  La PARADIZ oferim training de specialitate tocmai din dorinta de a le ajuta pe modelele noastre sa inteleaga exact care sunt mecanismele care stau in spatele interactiunii online. Poate parea simplu la prima vedere, insa job-ul de model de videochat este in proportie extrem de mare unul mental. Conceptia conform careia tot ceea ce trebuie sa faca un model de videochat este sa ofere nuditate este una cum nu se poate mai eronata, concluzie la care vei ajunge in momentul in care te vei afla pusa in fata faptului implinit, si anume acela de a fi efectiv in fata camerei. Mai ales daca iti doresti sa faci performanta si sa ai rezultate dintre cele mai surprinzatoare, va fi necesar sa inveti cum sa fii un model bun. Oricat de ciudat ti s-ar parea ca suna asta, job-ul de model de videochat se invata, exact ca oricare altul. Si exact ca in oricare alt domeniu, exista persoane dedicate de la care vei putea invata si care iti vor oferi in permanenta intregul suport de care vei avea nevoie. Tocmai din acest motiv nu este deloc indicat sa incerci sa lucrezi „de acasa”.

Asadar, atunci cand vei dori sa incepi sa lucrezi in cadrul unuia dintre studiourile de videochat din Iasi, cauta sa vezi cat de multa importanta se acorda training-ului pentru modele in acel studio. Este un punct extrem de important si te va ajuta mult mai mult decat crezi!

Iar daca vrei sa afli mai multe despre training-ul pe care il oferim la PARADIZ, te asteptam la noi, la o cafea!

Pana data viitoare,

Lady Di