Suntem oameni si, prin urmare, fiinte sociale. Traim in grupuri si avem nevoie de incurajari, confirmari si sentimentul ca suntem ok. De aceea avem nevoie de prieteni. Atunci cand ne este bine, pentru a impartasi bucuria noastra, dar mai ales atunci cand ne este mai rau, ne dorim sa avem un umar pe care sa ne sprijinim.

Insa mai mult decat orice, avem nevoie uneori de cineva cu care sa impartasim un secret. Pentru ca secretele leaga si mai tare o prietenie. Acel sentiment de complicitate, acea stare de incredere profunda pe care ti-o ofera impartasirea celor mai intime lucruri despre sufletul tau. Insa poti impartasi secretul videochatului cu prietenii?

Cand iau decizia de a lucra intr-un studio de videochat, cele mai multe dintre fete simt nevoia sa impartaseasca acest lucru cu cineva. Unele modele au discutat cu prietenul, cu sotul si au cerut confirmarea acestuia, altele, din contra, s-au simtit in siguranta sa discute cu prietena cea mai buna sau, de ce nu, chiar cu mama. In functie de persoana in fata carora simteau ca vor fi judecate cel mai putin.

Cum te influenteaza parerea prietenilor despre videochat?

Daca alegi sa ii spui cuiva drag despre jobul tau, cel mai probabil o sa simti o usurare, nu te vei mai simti ,,singura”. Iar daca primesti si confirmarea faptului ca esti pe drumul cel bun si nu este nimic gresit in a fi model de videochat, atunci categoric te vei simti mai confortabil si asta se va vedea, atat in rapiditatea cu care te vei integra in colectiv, cat si in usurinta cu care vei asimila cunostintele jobului. Asta deoarece sentimentul de siguranta emotionala iti va intari increderea in tine si in actiunile tale, iar tu te vei putea concentra pe ceea ce conteaza.

Insa ce faci in momentul in care prietenii dezaproba jobul tau? Cel mai probabil, daca aveai si tu semne de intrebare inainte sa vii la interviu, dezacordul prietenilor iti va adanci si mai tare aceasta nesiguranta.

Totusi, daca esti o persoana rationala, care stie ce vrea de la viata si care intelege ce inseamna jobul de model de videochat, iti poti ajuta prietenii sa inteleaga faptul ca ceea ce faci tu nu se incadreaza nici in pornografie, nici in alte forme de sexualitate platita.

Ca erotismul pe care il promoveaza videochatul este diferit si ca se axeaza mai mult pe partea de conectare cu persoana de la celalalt capat al conexiunii, care este adesea un barbat ce-si doreste sa fie ascultat, acceptat si placut pentru ceea ce este si care, poate pentru prima data (sau dupa mult timp) are prin videochat sentimentul ca poate cuceri o femeie, iar asta ii ofera incredere in masculinitatea sa. Sunt barbati care nu pot sa vorbeasca deschis in viata reala cu o femeie, iar aceasta forma de interactionare ii ajuta sa se deschida si, poate, sa reuseasca ulterior sa aiba o relatie reala cu o persoana.

Dupa ce le vei explica aceste lucruri prietenilor, cel mai probabil parerea lor despre videochat se va ,,imblanzi”. Este, poate, normal sa fie sceptici. Tu esti prietena lor si isi doresc ce este mai bine pentru tine, iar din lipsa de informatie, vad videochatul ca pe un job nociv, pe care nu l-ar recomanda celui mai bun amic. Insa intelegerea faptului ca nu esti pe un drum gresit le va alimenta si lor ideea ca esti in siguranta si ca nu vei avea de suferit de pe urma acestui job.

De asemenea, este bine sa le explici faptul ca la Paradiz vei lucra cu forme legale, intr-un mediu sigur, curat si cu oameni de calitate, atent selectionati. Nu ne plac barfele, nu acceptam printre noi persoane cu vicii periculoase si din medii care ridica semne de intrebare privind seriozitatea, corectitudinea sau legalitatea actiunilor sale. Si ne dorim in colectivul nostru doar fete sincere, oneste si care isi doresc un job care sa le ridice calitatea vietii. Mai mult decat atat, ne plac persoanele hazlii, care stiu sa se distreze si care ni se vor alatura cu drag, in fiecare luna, la petrecerea sarbatoritilor.

Nu in ultimul rand, daca prietena/mama ta doreste sa se convinga de faptul ca vei lucra intr-un mediu super ok, o invitam sa ne cunoasca. Din motive de confidentialitate fata de celelalte colege, te vom ruga sa ne anunti inainte, pentru a stabili o intalnire in cadrul studioului nostru.

Pentru acelea dintre voi, care cochetati cu gandul de a incepe sa lucrati la Paradiz, dar nu aveti curajul sa faceti primul pas, va spunem un secret: vizita in cadrul studioului nostru nu atrage dupa sine nici o obligatie din partea ta. Daca te hotarasti sa nu ramai alaturi de noi, nimeni nu va sti ca ai fost aici! Asadar, te asteptam cu drag sa facem cunostinta!