Pe 26 mai 2016 Paradiz organizeaza o petrecere de redeschidere a clubului privat, in cadrul careia vom oferi invitatelor din exterior premii constand in produse profesionale de ingrijire a parului oferite de Imera. Cu aceasta ocazie oferim 10 invitatii VIP fetelor care vor sa vada care este cu adevarat atmosfera dintr-un studio profesionist.vip party 2

Pentru a castiga una dintre invitatii trebuie sa indeplinesti cateva conditii:
1. Sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani.
2. Sa ne raspunzi la intrebarea: „Ce parere ai despre jobul de model de videochat?”
P.S.: Experienta in domeniu constituie un avantaj pentru a fi selectata.

Pentru a participa, te poti inscrie pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ParadizVideochatIasi/, trimitandu-ne un mesaj privat.
Daca ati indeplinit conditiile participarii, in cel mai scurt timp va vom anunta daca ati fost selectate sa primiti una din cele 10 invitatii VIP la eveniment. Invitatiile se ridica personal de la sediul Paradiz.

Descrierea evenimentului:
Paradiz este un studio de videochat din Iasi cu experienta de 13 ani in domeniu. Suntem recunoscuti pentru profesionalismul si corectitudinea cu care am tratat orice persoana care ne-a calcat pragul.
Joi, 26 mai, ora 21:00, dam startul unei petreceri fastuoase alaturi de ClickMen, Absolutely Studio si Flirt4free. Evenimentul este organizat cu ocazia redeschiderii clubului privat Paradiz. Atmosfera va fi intretinuta de cei doi rezidenti din Fratelli: DJ John Junior si MC Tony Q. Si pentru ca seara sa fie un rasfat total, sponsorul nostru, magazinul online Imera, va oferi premii constand in produse profesionale de ingrijire a parului.
In cadrul event-ului le vom avea ca invitate de onoare pe reprezentantele site-ului Flirt4Free din Praga.
Bauturile si cocktail-urile sunt din partea casei.

Va asteptam cu drag! 🙂