Desi exista credinta populara conform careia toamna se aduna roadele, se numara bobocii si se strange recolta, noi consideram ca nu doar toamna, ci fiecare sfarsit de anotimp poate aduce cu sine o retrospectiva a perioadei ce tocmai a trecut.

Pe plan individual, daca ar fi sa intreb pe oricare din modelele Paradiz ce isi doresc in viitorul apropiat, raspunsul ar fi aproape unanim/ in cor/ pe ton alttissimo: “Sa vina primavara si in termometre, nu doar in calendar!”. Altul ar fi fost raspunsul daca ar fi fost “boboace” la Paradiz: o geanta frumoasa, o perche de pantofi de brand, perechea perfecta de jeansi. Ne bucuram insa sa observam ca, implinindu-se nevoile materiale, ramane mai mult loc pentru… suflet.Si credem ca aceasta este de fapt efectul inaintarii in viata frumos: sa lupti pentru ceea ce iti doresti, pentru ca mai apoi sa iti permiti luxul de a te bucura in tihna de soare, de liniste, de viata… chiar si de ploaie!

Lasand deoparte micile (si marile) bucurii ale fetelor, care, fie vorba intre noi, la multele grade cu minus din luna martie ar fi intrat cu masina in studio direct, daca ar fi posibil, caci sandalele alea frumoase se cereau a fi purtate, sa discutam si de o adunare a “roadelor” Paradiz, ca un tot unitar.

Chiar daca iarna nu a vrut sa plece sub nici o forma, nici macar atunci cand orologiu si-a preschimbat ora de iarna cu cea de vara, la Paradiz nu am amortit nici macar o clipa. Ne-au tinut in priza petrecerile organizate, care au facut deliciul lunii trecute, dar si nerabdarea cu care am asteptat nominalizarile la cel mai important eveniment anual din industrie.

Daca industria cinematografica are Oscarurile sau Festivalurile de la Cannes sau Venetia, asa si industria de live-cam are propria decernare de premii, si anume AW AWARDS din cadrul AW SUMMIT, unde cei mai importanti oameni din business isi dau intalnire pentru a concura pentru premii pentru profesionalismul si munca depusa in decursul unui an.

Asa cum ii sade bine unui studio de top, Paradiz s-a ales nu cu una, ci cu cinci nominalizari in cadrul AW AWARDS.  Printre alte studiouri de prima clasa din Romania, dar si internationale, am bifat nominalizari la urmatoarele categorii: Emerging Live-Cam Studio, European Live-Cam Studio, Shining Live-Cam Studio, Most Professional Live-Cam Studio si, bineinteles, nelipsitul Live-Cam Studio of the Year!

Ne-ar fi de foarte mare folos sustinerea voastra in aceasta competitie, votand:

Emerging Live-Cam Studio- https://bit.ly/2uLurmc

European Live-Cam Studio- https://bit.ly/2H7OJsH

Shining Live-Cam Studio- https://bit.ly/2q6IgpF

Most Professional Live-Cam Studio- https://bit.ly/2Gw3rwt

Live-Cam Studio of the Year- https://bit.ly/2EieCTm

 

Prin urmare, avem planuri serioase pentru vara ce o asteptam cu sufletul la gura! Intre 5 si 7 iunie vom fi la Mamaia, unde vom fi prezenti (in primele randuri, cum altfel!) la AW SUMMIT! Si cum o scurta iesire la mare este pentru amatori, la Paradiz ne-am gandit sa facem un sejur de neuitat.

Din serile de petreceri  ale galei AW SUMMIT promitem sa luam tot ce e mai bun, de la premii pana la networking, dar si sa ne distram pana la primele razele ale soarelui, caci nici pe cele din urma nu vrem sa le ratam. Din experienta avuta in anii anteriori, vom face fata cu brio intre petrecerile de la AW SUMMIT, gala AW AWARDS si amiezile pe plaja, in adierea valurilor.

Si daca mai sus vorbeam de modelele Paradiz si despre succesele lor, ei bine, nu doar studioul se mandreste cu o serie de nominalizari! Sase din modele de top Paradiz au fost nominalizate la doua categorii, cele mai ravnite din cadrul AW AWARDS: European Live-Cam Model si Live-Cam Girl of the Year. Cred ca nu mai are niciun rost sa povestim implicatiile si boom-ul de notoritetate care il aduce cu sine castigarea la oricare din aceste titulaturi! Suntem foarte, foarte mandre de voi si sunteti dovada clara ca munca sustinuta este intotdeauna urmata de succes.

Vacanta si participarea noastra la AW SUMMIT nu este singurul eveniment din vara aceasta care va pune Paradiz in loja industriei! Mai devreme, cand soarele inca nu va fi la fel de arzator, de pe 21 pana pe 25 mai ne dam intalnire la Bucharest Summit! Alta distractie, alte zile pline de farmec care le vom stinge in nopti de neuitat, in cluburi arhicunoscute din capitala; va tinem la curent, pinky promise!

Incheiem prin a va ura mult spor la pregatirile de (comandat) cozonaci si drob si va dorim ca iepurasul sa va aduca cele mai frumoase daruri. Dar, despre asta, zilele urmatoare! Pana atunci, dragele mele, va cuprind strans si nu uitati: intai de toate, bucurati-va sufletul!